Agent to super świniak. Aż musiałam sprawdzić czy jest faktycznie samcem bo na samcze zaczepki Pimpusia (przez kratki) odpowiadał piłowaniem kratek, absolutnie bez agresji Faktycznie lubi spać na sianku bo wybrał sianko mając gdzieś pluszowy domek
Z powodu czerwonych łapek dostał maść i smarujemy na co maluch pokornie się godzi.
Samiec "Agent" znalazł dom :)
Moderator: silje
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Samiec "Agent" (Otwock)jedzie do swojego człowieka na DS
pewnie się nasłuchał się o geneder i tyleAż musiałam sprawdzić czy jest faktycznie samcem bo na samcze zaczepki Pimpusia (przez kratki) odpowiadał piłowaniem kratek, absolutnie bez agresji
Świnki cudownie pachną jak tak pośpią na sianku
Oby łapki szybko się zrobiły zdrowiutkie!
-
- Miejscowość: Otwock
- Kontakt:
Re: Samiec "Agent" (Otwock)jedzie do swojego człowieka na DS
Ups z tym gender to moja sprawka hehe Królika w takim duchu wychowujemy I też się upewniałam czy facet, bo taki za spokojny był jak dla mnie
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Re: Samiec "Agent" znalazł dom :)
Dobrze wróżę niedzielnemu łączeniu Dzisiaj odważyłam się otworzyć klatkę Pimpusia i przyłożyć tam Agenta. Pimpek do niego rutututu i takie tam a Agent chciał wskoczyć do środka bo tam były warzywa I w ogóle tylko lizał Pimpusia i dał się polizać. Myślę więc że będzie dobrze
A Agent trochę masy nabiera chociaż jest wybredny Ale zachowuje się jak piesek kiedy idę z karmą - bo przybiega do kratek a potem jak słyszy dźwięk wsypywania karmy to biegnie do miski i od razu wcina. Coś niesamowitego
A Agent trochę masy nabiera chociaż jest wybredny Ale zachowuje się jak piesek kiedy idę z karmą - bo przybiega do kratek a potem jak słyszy dźwięk wsypywania karmy to biegnie do miski i od razu wcina. Coś niesamowitego
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Niezły z niego Agent Słodziak Ci się trafił PozdrawiamPanna Fiu Fiu pisze:A Agent trochę masy nabiera chociaż jest wybredny Ale zachowuje się jak piesek kiedy idę z karmą - bo przybiega do kratek a potem jak słyszy dźwięk wsypywania karmy to biegnie do miski i od razu wcina. Coś niesamowitego
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Słodziak siedzi z Pimpusiem i żyje im się tak w 70% idealnie Czasem tylko Pimpek zaczepia na co najczęściej Agent odpowiada "cmokiem" w nos. Potem czasem się gonią a czasem odpuszczają. Ale już się nie biją.
Podczas posiłku:
Agencik ma lewą tylną nóżkę krótszą od drugiej tak o ok. 1,5 cm. Przez co nie chodzi a kica (dosłownie jak królik). Albo taki się już urodził albo jest to zaburzenie rozwoju w wyniku zaniedbania. Jeżeli to drugie to jest jakaś szansa, że przy wysoko witaminizowanym żywieniu nóżka "nadgoni" tę drugą.
Na razie ma wielki brzuszek pełen jedzenia i mało tłuszczyku na żebrach ale nadgonimy
Agencik pozdrawia
Podczas posiłku:
Agencik ma lewą tylną nóżkę krótszą od drugiej tak o ok. 1,5 cm. Przez co nie chodzi a kica (dosłownie jak królik). Albo taki się już urodził albo jest to zaburzenie rozwoju w wyniku zaniedbania. Jeżeli to drugie to jest jakaś szansa, że przy wysoko witaminizowanym żywieniu nóżka "nadgoni" tę drugą.
Na razie ma wielki brzuszek pełen jedzenia i mało tłuszczyku na żebrach ale nadgonimy
Agencik pozdrawia
-
- Miejscowość: Otwock
- Kontakt:
Cześć,
Jak Agent się ma ?:)
Jak Agent się ma ?:)