Samiec "Agent" znalazł dom :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Re: Samiec "Agent" (Otwock)jedzie do swojego człowieka na DS

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Agent to super świniak. Aż musiałam sprawdzić czy jest faktycznie samcem bo na samcze zaczepki Pimpusia (przez kratki) odpowiadał piłowaniem kratek, absolutnie bez agresji :) Faktycznie lubi spać na sianku bo wybrał sianko mając gdzieś pluszowy domek :)
Z powodu czerwonych łapek dostał maść i smarujemy na co maluch pokornie się godzi.
Obrazek
ProsiaczkoLub

Post autor: ProsiaczkoLub »

Aż musiałam sprawdzić czy jest faktycznie samcem bo na samcze zaczepki Pimpusia (przez kratki) odpowiadał piłowaniem kratek, absolutnie bez agresji :)
pewnie się nasłuchał się o geneder i tyle :lol:

Świnki cudownie pachną jak tak pośpią na sianku :roll:

Oby łapki szybko się zrobiły zdrowiutkie!
Annaa
Miejscowość: Otwock
Kontakt:

Post autor: Annaa »

Ups z tym gender to moja sprawka hehe :) Królika w takim duchu wychowujemy :D I też się upewniałam czy facet, bo taki za spokojny był jak dla mnie :)
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Kontakt:

Re: Samiec "Agent" znalazł dom :)

Dobrze wróżę niedzielnemu łączeniu :D Dzisiaj odważyłam się otworzyć klatkę Pimpusia i przyłożyć tam Agenta. Pimpek do niego rutututu i takie tam a Agent chciał wskoczyć do środka bo tam były warzywa :102: I w ogóle tylko lizał Pimpusia i dał się polizać. Myślę więc że będzie dobrze :)
A Agent trochę masy nabiera chociaż jest wybredny :P Ale zachowuje się jak piesek kiedy idę z karmą - bo przybiega do kratek a potem jak słyszy dźwięk wsypywania karmy to biegnie do miski i od razu wcina. Coś niesamowitego :D
Obrazek
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

Panna Fiu Fiu pisze:A Agent trochę masy nabiera chociaż jest wybredny :P Ale zachowuje się jak piesek kiedy idę z karmą - bo przybiega do kratek a potem jak słyszy dźwięk wsypywania karmy to biegnie do miski i od razu wcina. Coś niesamowitego :D
Niezły z niego Agent :lol: Słodziak Ci się trafił :love: Pozdrawiam :buzki:
Obrazek
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Kontakt:

Słodziak siedzi z Pimpusiem i żyje im się tak w 70% idealnie :P Czasem tylko Pimpek zaczepia na co najczęściej Agent odpowiada "cmokiem" w nos. Potem czasem się gonią a czasem odpuszczają. Ale już się nie biją. :)
Podczas posiłku:
Obrazek
Obrazek

Agencik ma lewą tylną nóżkę krótszą od drugiej tak o ok. 1,5 cm. Przez co nie chodzi a kica (dosłownie jak królik). Albo taki się już urodził albo jest to zaburzenie rozwoju w wyniku zaniedbania. Jeżeli to drugie to jest jakaś szansa, że przy wysoko witaminizowanym żywieniu nóżka "nadgoni" tę drugą.
Na razie ma wielki brzuszek pełen jedzenia i mało tłuszczyku na żebrach ale nadgonimy :like:
Agencik pozdrawia :buzki:
Obrazek
Annaa
Miejscowość: Otwock
Kontakt:

Post autor: Annaa »

Cześć,
Jak Agent się ma ?:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”