Tak jak pisałam, czekam na decyzję.
Przy wyborze świnki warto wziąć również pod uwagę charakter. Chociaż Zuzia naprawdę jest niesamowitej urody .
Zuzia Nieduża! [Warszawa] DS u Pani Moniki
Moderator: silje
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Zuzia Nieduża! [Warszawa]
Dawna grenouille
Zuzia jest młoda, myślę, że dogadałaby się z koleżanką równolatką.
Cudna jest
Jak się nie uda pojedyncza adopcja, to wezmę pod uwagę podwójną. I tak muszę kupić nową klatkę, żeby dziewczyny miały więcej miejsca. Dla jednej Pusi mamy 60cm.
A świnki kocham od dzieciństwa. Jak miałam 6 lat dostałam pierwszą - a potem jakoś poszło. To są takie kontaktowe, kochane zwierzaki. Jak czytam historie świnek do adopcji, to się w głowie nie mieści, że można tak potraktować żywą istotę brr
Cudna jest
Jak się nie uda pojedyncza adopcja, to wezmę pod uwagę podwójną. I tak muszę kupić nową klatkę, żeby dziewczyny miały więcej miejsca. Dla jednej Pusi mamy 60cm.
A świnki kocham od dzieciństwa. Jak miałam 6 lat dostałam pierwszą - a potem jakoś poszło. To są takie kontaktowe, kochane zwierzaki. Jak czytam historie świnek do adopcji, to się w głowie nie mieści, że można tak potraktować żywą istotę brr
- gren
- Kontakt:
Zuzia nadal wolna.
Przypomina się i poleca do adopcji
Zuzia jest coraz odważniejsza - czasem zdarzy się jej nawet jeść z ręki. Uwielbia kiełki słonecznika, sałatę rzymską i cykorię.
Nadal jest bardzo strachliwa dlatego szuka spokojnego domku, najlepiej w Warszawie lub okolicach.
Przypomina się i poleca do adopcji
Zuzia jest coraz odważniejsza - czasem zdarzy się jej nawet jeść z ręki. Uwielbia kiełki słonecznika, sałatę rzymską i cykorię.
Nadal jest bardzo strachliwa dlatego szuka spokojnego domku, najlepiej w Warszawie lub okolicach.
Dawna grenouille
A my śledzimy losy Zuzi i już straciłam nadzieję, że będzie do wzięcia. Pewnie nie jestem jedyna zachwycona, ale może to u nas znajdzie kochający domek
Witam. Czy jest możliwość wstępnej rezerwacji Zuzi?
Już od Państwa adoptowałam jedną - Felicję (u mnie Kropka:)) od Pani Marii (tu na Forum: Porcella).
Proszę o bezpośredni kontakt.
Z góry dziękuję, Monika
Już od Państwa adoptowałam jedną - Felicję (u mnie Kropka:)) od Pani Marii (tu na Forum: Porcella).
Proszę o bezpośredni kontakt.
Z góry dziękuję, Monika
- gren
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wysłalam kontaktowe PW
- gren
- Kontakt:
Re: Zuzia Nieduża! [Warszawa] rezerwacja dla Pani Moniki
Zuzia pojechała dziś do nowej koleżanki Kropki. Pierwsza godzina łączenia bardzo obiecująca .
Trzymam mocno i czekam na wiadomości.
Trzymam mocno i czekam na wiadomości.
Dawna grenouille
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Zuzia Nieduża! [Warszawa] próbny DS u Pani Moniki
Jednym słowem: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 771#p94771 i czekamy na wiadomości oraz życzymy dogadania się.