Cztery w typie himalaya ;)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Lena87

Re: Cztery w typie himalaya ;)

Post autor: Lena87 »

Paula, Greti lubi leżeć "na widoku" czy woli się chować? Bo zastanawiam się co dla niego uszyć
paula82

Post autor: paula82 »

Lena87 pisze:Paula, Greti lubi leżeć "na widoku" czy woli się chować? Bo zastanawiam się co dla niego uszyć
no Greti będzie rozpieszczany :102: hamak mu uszyj. u mnie mają domek i taki półeczko-hamak ;) kawałek polaru naciągnięty po bokach klatki. Lubią sobie kicać i leżeć na tym.
Lena87

Oczywiście, że będzie rozpieszczany :102: W takim razie powoli biorę się za szycie hamaczka :)
Lena87

Co tam u chłopców słychać?
Karenik

Post autor: Karenik »

Jak tam? :)
Lena87

Może jakieś nowe :photo: kloników?
Lena87

Wątek zarósł pajęczynami, zdjęć brak, a ja już nie mogę doczekać się niedzieli Obrazek
Lena87

Dalsze losy Gretiego/ Yogiego można śledzić w wątku moich chłopaków http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic ... 127#p95127 Zapraszamy :D
paula82

Post autor: paula82 »

Gretiem wczoraj dzięki kilku osobom pojechał do Leny. Lena napiszesz jakie pierwsze wrażenie? Jak mijają Wam pierwsze chwile?
Za transport gorące podziękowania dla Odety za znalezienie przewoźnika, dla Megson w doręczeniu chłopaka na ww. transport. :buzki:
Lena87

Maluch jest jeszcze trochę przestraszony, ale myślę, że będzie dobrze :) Jest po prostu cudny :love: Jeszcze siedzi w transporterku, w swojej norce
Obrazek
Obrazek
Łączenie chyba w środę, a do tego czasu chłopaki będą się zapoznawać przez kraty :)

Bardzo dziękuję wszystkim zaangażowanym za to, że Greti/ Yogi jest z nami :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”