Cacanka[*] & Sąsiadek[*] + Bajka & Brawurka

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
rogatka

Re: Cacanka & Sąsiadek - moje dwa skarby!

Post autor: rogatka »

martuś pisze:Sąsiadek ma dwie brody :lol: A z Cacanki to prawdziwy misioooo :love:
:laugh: :laugh: Fakt, Sąsiadek ma dwie brody... Cacanka to ma w ogóle - jeśli mogę się wypowiedzieć - brodę jak koza. Zobacz sobie Emilia, pewnie już zauważyłaś, że ona ma normalnie kozią bródkę!
katzarzyna pisze:ale masz fajną matę, że nie ma rowków,, tylko takie dziurki, bobki się nie klinują :D
Granvelle pisze:Ta mata też jest o tyle fajna, że kolorystycznie zlewa się z bobkami. :szczerbaty:
Dziewczyny zgadłyście, dokładnie taka była idea tej maty, żeby się bobki nie klinowały i żeby nie było ich widać :szczerbaty: :szczerbaty: :szczerbaty: matę kupiłam na allegro

Dzięki Emilka za zdjęcia, kochane skarby :love:
Granvelle

Post autor: Granvelle »

Tak, zauważyłam od początku kozią bródkę Cacanki. :D
rogatka

Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Emilio, oraz dla Sąsiadka i Cacanki :buzki:

Obrazek
Granvelle

Dziękuję bardzo i również życzę Ci wesołych świąt oraz zdrowia, by wymyślili jakieś lekarstwo skuteczne na alergię, takie by spokojnie zażywać leki i przy okazji bez uszczerbku na zdrowiu posiadać futrzaki. :D
Wymiziam dziewczyny od Ciebie. 8-)
maleńka

Post autor: maleńka »

Brakowało mi dziewczyn, ale teraz znowu mogę je obserwować :jupi: Widzę że śliczności mają nowy domek :buzki:
fenek

Post autor: fenek »

Granvelle pisze:Ta mata też jest o tyle fajna, że kolorystycznie zlewa się z bobkami. :szczerbaty:

wlasnie = podejrzanie czysto :laugh:
Granvelle

Przez ostatnie parę dni (od poniedziałku) mam wrażenie, że bardzo brzydko pachnie im mocz. Wcześniej tak nie śmierdział, a na prawdę co ok.3 dni zmieniam podłoże, więc to nie przez zaniedbanie ( + codzienne wybieranie bobków ;) ). Teraz Cacanka ma rujkę (możliwe, że to przez to?). A może dałam im coś do jedzenia, przez co ma taki zapach? Na razie dam im parę dni czasu i poobserwuję. Mam nadzieję, że nic im nie jest.
rogatka

Ten zapach to ruja Cacanki ;)
Granvelle

Dziękuję Rogatko. :buzki: Cieszę się, że nic im nie jest. :)
Najbardziej mnie śmieszy, gdy włożę im do klatki dwie ćwiartki papryki, Cacanka weźmie jedną po czym Sąsiadek do niej podbiega, wyrywa i zabiera, tak jakby ten drugi kawałek nietknięty był gorszy. :lol:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Jak dobrze znowu Was widzieć dziewczyny, bądźcie grzeczne w nowym domku :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”