OJ to moje paskudy maja za dlugie zeby na te karmy CN i CC tylko Angelo jakos jadl ale reszta sie obrazala ze smialam im to wlozyc do misek. Maja sprobuj JR Farm bo w razie co to kroliczek zje. Tylko uwazaj bo jedna zawiera ziarna i slonecznik jak sie dzisiaj przekonalam. Ale dla hamsterka w sam raz.
MArtus chlopaki sa zachwyceni tym siankiem i znika w szokujacym tempie. Dla mnie jest tez lepsze bo jest dlugie i nie wypada mi z pasnikow i sie tak nie roznosi jak sieczka czy takie sklepowe siano.
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer
Ja mam karmę z JR Farm, ale żaden zwierzak u mnie nie chce się do niej zabrać

Chyba to jest ta sama ktora dostal Shimmerek (mam za ciezkie 4 litery zeby isc do pokoju sprawdzic).
Widzisz kazda swinka jest rozpieszczona inaczej i ma zupelnie inny gust
Widzisz kazda swinka jest rozpieszczona inaczej i ma zupelnie inny gust

No u mnie królik też nie bardzo akceptuje ta karmę dlatego wystawiłam ja na sprzedaż bo szkoda wyrzucić 

Dzisiaj przezylam podwojny zawal:
Wrocilam z zakupow i weszlam do salonu: Diablatko patrzy na mnie i biegnie do krat bo chyba wyczul miete, Lewis zeskoczyl z pietra i tez stoi przy kratach a gdzie Ryan? Spi pod polka, wiec go wolam i wolam a ten nic! Normalnie to na mnie cyka zebami bo za wolno wkladam zielone do pyszczka a nie daj boze jak ktos inny dostanie pierwszy.
Az mi sie wlosy zjezyly na rekach bo nie widzialam zeby oddychal, ale w koncu wstal zjezony i jak zobaczyl miete to ledwo wyhamowal przed krata
No zeby bylo malo to poszlam do nast pokoju zeby dac miete kudlacza. Spali oboje, wiec podeszlam do Angelo - od razu wstal i zabral mi z reki miete. Podeszlam do Alfa jejka
noga wystajaca spod hamaka, dotknelam, poglaskalam a tu NIC!
To dalej go pomolestowalam po nodze, bo to strasznie rzadko widok u Alfa i dalej nic! Wiec wolam go i dalej nic! Podnioslam hamak a Alfie sie zerwal i pobiegl w kat z tak zlowrogim burkotaniem jak nigdy. UFff...nie sadzilam, ze dawanie miety swinkom moze dostarczyc tylu emocji.
Wrocilam z zakupow i weszlam do salonu: Diablatko patrzy na mnie i biegnie do krat bo chyba wyczul miete, Lewis zeskoczyl z pietra i tez stoi przy kratach a gdzie Ryan? Spi pod polka, wiec go wolam i wolam a ten nic! Normalnie to na mnie cyka zebami bo za wolno wkladam zielone do pyszczka a nie daj boze jak ktos inny dostanie pierwszy.
Az mi sie wlosy zjezyly na rekach bo nie widzialam zeby oddychal, ale w koncu wstal zjezony i jak zobaczyl miete to ledwo wyhamowal przed krata

No zeby bylo malo to poszlam do nast pokoju zeby dac miete kudlacza. Spali oboje, wiec podeszlam do Angelo - od razu wstal i zabral mi z reki miete. Podeszlam do Alfa jejka

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
może ich przedtem przyćpałaś melisą albo medical marihuana? 

Ło matko, zawał
Też ostatnio prawie zeszłam jak zobaczyłam Cziżiego z wyciągniętymi łapkami jakby...
Głaszczę, głaszczę, nic, dopiero jak oczy otworzył to mi ulżyło..

Zastanawiam sie czy nie rozdzielic Ryana i Lewisa...
http://youtu.be/rFINEDDXUVY
zobaczcie jak dziwnie sie Ryan zachwal po...
EDIT:Klatka jest tak pusta bo sprzatalam...
http://youtu.be/rFINEDDXUVY
zobaczcie jak dziwnie sie Ryan zachwal po...
EDIT:Klatka jest tak pusta bo sprzatalam...
Rayan wydaje się zestresowany... ale ogólnie futrzaki sliczne