✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Lilith88 »

CCP? No ustalają i wystawa na która chciałam jechać do Bydgoszczy została odwołana bo w tym samym miesiącu nagle pojawiła się w Łodzi.. Ja jestem wściekła ale co poradzić.. Generalnie wszystkie wystawy są od Warszawy w "dół"..
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Lili, pisałam do organizatorów Zoobotaniki :nie_powiem: Odpisali mi, że wystawa świń na pewno będzie, ale czy CCP to nie wiadomo, raczej nie, aczkolwiek więcej informacji będą mogli podać bliżej targów :P

My dwa lata temu prawie kupiliśmy kota, gdzie u nas w domu praktycznie nikt kotów nie lubi :lol: Myszki były piękne. I fretki. I był pokaz, chyba małego agility, także psa też chcieliśmy ukraść... Ogólnie wszystko bym wzięła :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

CCP na pewno nie.

Jak będą niebieskie koty też będę miała problem żeby jakiegoś nie przytargać i to nie ważne czy kartuzy czy brytyjczyki czy rosyjskie czy jeszcze jakieś inne..
Arya90

Post autor: Arya90 »

Nie mówcie o kotach! Ostatkami sił się powstrzymuję przed przygarnięciem jakiegoś! :glowawmur:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Arya90 pisze:Nie mówcie o kotach! Ostatkami sił się powstrzymuję przed przygarnięciem jakiegoś! :glowawmur:
Ja też..
Arya90

Noo, a wtedy Tż będzie mi robił to: Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

buahahaha takie zabawy lubicie :P

U mnie ten problem, że Darek też chce kota.. Nie ma kto nas powstrzymać, czasem tylko widzę jak Tasiek mi grozi palcem, że się nie zgadza i że to jego dom :lol:
Arya90

Lilith88 pisze:buahahaha takie zabawy lubicie :P

U mnie ten problem, że Darek też chce kota.. Nie ma kto nas powstrzymać, czasem tylko widzę jak Tasiek mi grozi palcem, że się nie zgadza i że to jego dom :lol:
Mój też chce, ale na nowym mieszkaniu, a ja choć bardzo chcę, to chyba mimo wszystko zrezygnuję. Jednak mam świnki, po ślubie chcemy dziecko, i nie wiem czy będę miała siłę ogarniać codziennie pracę, dom, świnki, dziecko, kota i Tżta. Trochę mi się to dużo wydaje jak na jedną osobę. Zwłaszcza, że ja przez to Hashi stale zmęczona chodzę. Nie wiem czemu tak. I doszłam ostatnio do wniosku,z bólem serca co prawda, ale jednak, że kota kupię dopiero za kilka lat. Jak mi dzieć urośnie trochę i trochę się to poluzuje. ;)
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Lilith88 pisze:buahahaha takie zabawy lubicie :P

:lol:
Lilith, ale jeszcze kilka zwierząt Ci się tam zmieści? ;)
Arya no mi to właśnie jakąś perwersją pachnie ;)
Arya90

Ja wam dam perwersję Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”