✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
 - Miejscowość: Gdańsk
 - Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
CCP? No ustalają i wystawa na która chciałam jechać do Bydgoszczy została odwołana bo w tym samym miesiącu nagle pojawiła się w Łodzi.. Ja jestem wściekła ale co poradzić.. Generalnie wszystkie wystawy są od Warszawy w "dół"..

- 

Dropsio

Lili, pisałam do organizatorów Zoobotaniki 
 Odpisali mi, że wystawa świń na pewno będzie, ale czy CCP to nie wiadomo, raczej nie, aczkolwiek więcej informacji będą mogli podać bliżej targów 

My dwa lata temu prawie kupiliśmy kota, gdzie u nas w domu praktycznie nikt kotów nie lubi
 Myszki były piękne. I fretki. I był pokaz, chyba małego agility, także psa też chcieliśmy ukraść... Ogólnie wszystko bym wzięła 

My dwa lata temu prawie kupiliśmy kota, gdzie u nas w domu praktycznie nikt kotów nie lubi
- Lilith88
 - Kontakt:

CCP na pewno nie.
Jak będą niebieskie koty też będę miała problem żeby jakiegoś nie przytargać i to nie ważne czy kartuzy czy brytyjczyki czy rosyjskie czy jeszcze jakieś inne..

Jak będą niebieskie koty też będę miała problem żeby jakiegoś nie przytargać i to nie ważne czy kartuzy czy brytyjczyki czy rosyjskie czy jeszcze jakieś inne..
- 

Arya90

Nie mówcie o kotach! Ostatkami sił się powstrzymuję przed przygarnięciem jakiegoś!  

- Lilith88
 - Kontakt:

Ja też..Arya90 pisze:Nie mówcie o kotach! Ostatkami sił się powstrzymuję przed przygarnięciem jakiegoś!
- Lilith88
 - Kontakt:

buahahaha takie zabawy lubicie 
U mnie ten problem, że Darek też chce kota.. Nie ma kto nas powstrzymać, czasem tylko widzę jak Tasiek mi grozi palcem, że się nie zgadza i że to jego dom

U mnie ten problem, że Darek też chce kota.. Nie ma kto nas powstrzymać, czasem tylko widzę jak Tasiek mi grozi palcem, że się nie zgadza i że to jego dom
- 

Arya90

Mój też chce, ale na nowym mieszkaniu, a ja choć bardzo chcę, to chyba mimo wszystko zrezygnuję. Jednak mam świnki, po ślubie chcemy dziecko, i nie wiem czy będę miała siłę ogarniać codziennie pracę, dom, świnki, dziecko, kota i Tżta. Trochę mi się to dużo wydaje jak na jedną osobę. Zwłaszcza, że ja przez to Hashi stale zmęczona chodzę. Nie wiem czemu tak. I doszłam ostatnio do wniosku,z bólem serca co prawda, ale jednak, że kota kupię dopiero za kilka lat. Jak mi dzieć urośnie trochę i trochę się to poluzuje.Lilith88 pisze:buahahaha takie zabawy lubicie
- Siula
 - Miejscowość: Tarnowo Podgóne
 - Kontakt:

Lilith88 pisze:buahahaha takie zabawy lubicie
Lilith, ale jeszcze kilka zwierząt Ci się tam zmieści?
Arya no mi to właśnie jakąś perwersją pachnie