✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Werusiek

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Werusiek »

Ja miałam jechać nad morze, na weekend za tydzień. :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Arya, Siula to samochód mamy pełny teraz tylko muszę Darka męczyć żeby wolne sobie załatwił (chyba że mu i tak w grafiku wypada) :D tylko przypominam że mu mamy ciasnego pegouta 206 ale damy rade co? ;)
Assia_B

Post autor: Assia_B »

No to się imprezka szykuje :D Będzie, będzie zabawa... i takie tam :szczerbaty:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ojej, to jestem ciekawa, kto wróci z kolejną świnią, w końcu Darek tylko Lilith będzie pilnował... (a co będzie, jak on będzie chciał którąś kupić? :twisted: Lilith, dasz radę go (i siebie) powstrzymać? :102: )
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Eeee.. Ale tam nie ma wystawy już to pisałam, przynajmniej nie CCP a inne pseudo rodowodowe mnie nie interesują :P
Dropsio

Wystawa bedzie, tylko nie CCP. Rok temu z tego co pamietam byla Dellua Hanzir, a wydaje mi sie, ze Nejvi jest dobra hodowczynia :P Nie wiem jak rok temu, ale dwa lata temu byly jakies czeskie hodowle, wlasnie z jednej z nich pochodzil ten piekny crested amerykanski ktorego fotki wstawialam. Takze wydaje mi sie, ze az tak zle pod tym wzgledem nie jest ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ale rok temu była wystawa CCP. Dellua Hanzira i Nejvii Cavia to hodowle zarejestrowane w CCP. W tym roku zrezygnowali z wystawy na zoobotanice, coś im się nie podobało ale nie wiem o co dokładnie chodziło. Tylko świnki z rodowodami z CCP mają prawo brać udział w wystawach w innych krajach i tylko takie mogą być rozmnażane w hodowlach na całym świecie to coś jak u psów ZKwP należące do międzynarodowego FCI.
Dropsio

Ahh, to zupelnie zmienia postac rzeczy :) Ale szkoda, ze zrezygnowali, ciekawe w takim razie coz to beda za wystawcy... Moze z "wspanialego" PCBA :P
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Tak mi się wydaje ale ja nigdzie nie widzę info o świnkach na zoobotanice, skąd wiesz że będą? Może masz jakąś www której ja nie znajduję? Za to widziałam info o myszach rasowych które chętnie zobaczę :love: Tu mnie musicie trzymać, bo wrócę ze stadem do domu :szczerbaty:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Asita - no niestety. Jestem uziemiona. P. wyjeżdża na Siekieriadę, zostanę sama z dziećmi w moim pięknym nowym mieszkaniu, z moim pięknym, wielkim (no dobra, nie wielkim, ale wystarczającym łóżku...) Chyba muszę kochanka jakiegoś przygruchac :P Zresztą ja jadąc gdzieć zabieram od razu trzy miejsca, bo ze mną się telepią Strzyżątka. Dwa foteliki, itp :P

Ponoć za dużo wystaw w podobnym czasie. Ale przecież sami ustalają harmonogramy. No nie wiem...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”