Foczka i Kwoczka rekonwalescentki [Nowy Dwór GD]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ViaCaVia
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Foczka i Kwoczka rekonwalescentki [Nowy Dwór GD]

Post autor: ViaCaVia »

Beatrice, bardzo dziękujemy i też zasyłamy całusy dla całej Waszej gromadki! :buzki: Świńskim szczęściem jest pełen brzuszek i miękkie, ciepłe legowisko w bezpiecznym miejscu. I kochający miziający :102: Pewnie wolność też, choć na pewno bywa też i trudna.. Nieustająco łapki za spełnienie świnkowych marzeń o kochających domkach i puchatych oraz ludzkich przyjaciołach! :fingerscrossed:
ViaCaVia
Kontakt:

Pozdrawiamy z Foczką i Kwoczką! Wysyłam znak, że (puk! puk!) u nas wszystko dobrze! Jest apetyt i może większe wyluzowanie. Foka powinna być na redukcji, ale póki co, robi masę :think: Za to Kwoczkę energia i ciekawość rozpiera - wszystko jest ekscytujące! Zasyłamy całusów moc! :buzki: I nieustająco trzymamy kciuki! :fingerscrossed:
Ronek
Kontakt:

Post autor: Ronek »

Zdjęcia będą?
DS:Matka Venda i Córka Via
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =62&t=5422
Ronek [*2004] Grubcia [*2020] Volta [*2020]
DT im. Grubci: Julek, Pszczoła, Rudosław i Płochacz, Mercedes i inne
ViaCaVia
Kontakt:

Och, tak! Muszę się zmobilizować! :102: Tym bardziej, że szykujemy się z Kwoczką.. do fryzjera! Ola z Hoteliku Susełek pięknie obcina włosy świnkom i króliczkom, ma fryzjerski sprzęt i dobrą rękę :D Ale póki co, zrobię fotki Kwoczce takiej puchatej. Foka pod względem fryzjerskim jest stabilna :lol:
magmagpie

Post autor: magmagpie »

Całusy dla obu pięknych dam i ich karmicielki, mamy nadzieję że Focze łapki są zdrowe i trzymam kciuki za fryzjerka Kwoczki, w końcu czesać Kwoczki to jak Wodeckiego
ViaCaVia
Kontakt:

Hahaha! Taaak! :lol: Dziękujemy i całujemy! I zgłosimy się z fotami :buzki: :photo:
ViaCaVia
Kontakt:

A! Focze łapki, nie zapeszając, w dobrej kondycji. Pazurki obcięte, łapy codziennie natłuszczane (prży okazji natłuszczone wszystko wokół) :lol:
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

O jak się cieszymy,że u naszych Przyjaciółek wszystko w porządku! Niecierpliwie czekamy na fotki ,przed i po fryzjerskiej interwencji! Bardzo cieplutko Was pozdrawiamy! :love: :buzki:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
MAS
Miejscowość: Pomorze
Kontakt:

Post autor: MAS »

Wspominamy z Magmagpie te dwie damy i małą Sroczkę
Jednak Foczunia była twarda, tyle przeszła i się trzyma
A Kwoczunia była jej wielkim oparciem, a że czasem skonsumowała bucika Foczki...
Pozdrawiamy
:lol:
Zorro,Garcia,Piotr,wieczne tymczasy Wafel,Tosio,Toskania za TM
ViaCaVia
Kontakt:

Kochane! Kochani! Oj, długo nie pisałam, tym bardziej mi przykro, że teraz piszę w tak smutnej sprawie.. Foczunia, nasza dzielna, mała Świnka podreptała z Tęczowy Most.. Ale walczyła do końca! Z resztą, znowu przeczytałam początek naszej historii i wzruszyłam się.. Foczka podbijała serce każdego, kto ją poznawał. Była tak niezwykłą Istotką.. To był zaszczyt i niesamowita radość móc jej towarzyszyć i rozpieszczać smakołykami. Do końca pogodna, waleczna. Świnka o naprawdę dobrym serduszku. Bardzo nam jej z Kwoczką brakuje.. Chcę też bardzo podziękować Pani Doktor Paulinie z Ogonka, profesjonalna, wspaniała opieka. I Wam wszystkim, dzięki Foczuni i Kwoczuni zyskałam nowych przyjaciół i w ogóle moje życie się zmieniło! Świnki zdecydowanie zmieniają świat na lepsze! :buzki:
Foczuniu, serce pękło.. ale pocieszam się, że już nic nie boli, zdrowe łapki niosą Cię po Szmaragdowych Łąkach, smakołyków w bród..
Na zawsze w sercu.. :swieca:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”