Szczęśliwy dom, gdzie świnki są:)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: skierniewice
- Kontakt:
Re: Szczęśliwy dom, gdzie świnki są:)
Ale dziewczyny miały imprezkę. Dużo zdrówka dla całej czwóreczki, a szanowna solenizantka niech dalej dzierży berło długie lata!
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No wlaśnie! Dlaczego tak rzadko?
Dla Czaki najlepsze życzenia soczystej trawy i tłustych ogórków
@Kakazumo, ileż komplementów zdobyły dzisiaj kubki twojego projektu i Twoje rysunki w ogolności! Od dr Kasi z medicavetu
Dla Czaki najlepsze życzenia soczystej trawy i tłustych ogórków
@Kakazumo, ileż komplementów zdobyły dzisiaj kubki twojego projektu i Twoje rysunki w ogolności! Od dr Kasi z medicavetu
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Królowo Czako!
Ślę Waszej Wysokości najlepsze życzenia; pełnej michy, nowo zdobytych ogórków, twardych bobów i mnóstwa poddanych, którymi zawsze i wszędzie można pomiatać.
P.S Nie oddawaj łatwo korony
Królowa Szkatuła
Ślę Waszej Wysokości najlepsze życzenia; pełnej michy, nowo zdobytych ogórków, twardych bobów i mnóstwa poddanych, którymi zawsze i wszędzie można pomiatać.
P.S Nie oddawaj łatwo korony
Królowa Szkatuła
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Tak się jakoś złożyło, że moje świnki mają urodzinki po kolei - Isia w styczniu, Czaka w lutym, Faith w marcu i Mary w kwietniu. A przez resztę roku spokój, żadnych szaleństw, żadnych imprez, żadnych warzywnych torcików z buraczanymi świeczkami hehehe
Dzisiaj roczek obchodzi Faith, najmłodsza świnka w stadzie. Ale już nie najmniejsza, brzuszek ma okrągły jak piłka a resztę nadrabia futrzyskiem. Nie wiem kto jest bardziej zarośnięty, ona czy Isia. Wyglądają jak matka z córką...
Faith to taki trochę dzikusek, z resztą wszystkie one to są wbrew pozorom dzikusy, mam wrażenie, że jestem dla nich niczym jastrząb spadający z góry..Ale już na kolankach wszystko jest dobrze, łapy można wywalić do przodu i do tyłu, bobka strzelić...
Faith, mój mały Ptaszku (tak, tak, wiem, że to ty ćwierkasz, przysięgam, że kiedyś cię przyłapię!) życzę ci, żebyś zawsze była zdrowa i szczęśliwa bo tylko to jest ważne. I jeszcze żeby trawa była zielona i pyszna przez cały rok
Tradycyjny torcik
Jubilatka zdmuchuje świeczkę..
...i zaczynamy imprezę
Isia woli jednak sianko
To co...do zobaczenia w kwietniu?
Dzisiaj roczek obchodzi Faith, najmłodsza świnka w stadzie. Ale już nie najmniejsza, brzuszek ma okrągły jak piłka a resztę nadrabia futrzyskiem. Nie wiem kto jest bardziej zarośnięty, ona czy Isia. Wyglądają jak matka z córką...
Faith to taki trochę dzikusek, z resztą wszystkie one to są wbrew pozorom dzikusy, mam wrażenie, że jestem dla nich niczym jastrząb spadający z góry..Ale już na kolankach wszystko jest dobrze, łapy można wywalić do przodu i do tyłu, bobka strzelić...
Faith, mój mały Ptaszku (tak, tak, wiem, że to ty ćwierkasz, przysięgam, że kiedyś cię przyłapię!) życzę ci, żebyś zawsze była zdrowa i szczęśliwa bo tylko to jest ważne. I jeszcze żeby trawa była zielona i pyszna przez cały rok
Tradycyjny torcik
Jubilatka zdmuchuje świeczkę..
...i zaczynamy imprezę
Isia woli jednak sianko
To co...do zobaczenia w kwietniu?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Wszystkiego świnkowego Faith
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Piękniutkie są wszystkie i oczywiście wszystkiego naj: najlepszego zdrówka, najzieleńszej trawki
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Ale wypas Jeszcze raz mnóstwo ogórków w życiu życzę!
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Faith 100 świńskich lat i dużo .
Torcik wygląda smakowicie, pewnie szybko zniknął
Torcik wygląda smakowicie, pewnie szybko zniknął