☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Farizah

Re: Nina i Pola - Czekamy na koleżankę :D

Post autor: Farizah »

Katiusha... ale fajnie ! Zawsze chciałam iść do wojska na zawodowego ale nie pykło:P

Pięknie mają w tej klatce!
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

Cudnie tam mają! Ja bym jednakże dorobiła taką niską jakby osłonę wzdłuż do tej rampy.Żeby nikt nie spadł.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Super klatka! Projekt genialny, a wykonanie jeszcze lepsze :like: Chciałam pisać, że może dziewczyny się boją wychodzić na panele, ale szybko zrezygnowałam widząc ich smugi na kolejnych zdjęciach :rotfl: Świnki pędziwiatry :lol: Obrazek
Zawód fajny gratuluję, że robisz to co chcesz Obrazek
Ja chciałam zostać wetem, ale nie było w Poznaniu wydziału (weterynaria ruszyła jak byłam na II roku studiów :glowawmur: ) i tak zostałam inż. chemii Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Widzę, że misja się świneczkom spodobała :)

@Dzima: Pamiętaj, że nigdy nie jest za późno ;)
aga666

Post autor: aga666 »

Wow ale chata :shock:
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

katiusha pisze:To mały krok dla świnki, ale wielki dla całej świńskości"
:rotfl:
katiusha

Post autor: katiusha »

Hejka! Laski śpią pod kocykiem koło mnie, wcześniej wymiziane. Moi domowi mężczyźni gapią się w "Samoloty 2"

black_sheep - słodzizna faktycznie!
Lillith - uffff, faktycznie....Tyle niebezpieczeństw czyhało...wilki jakieś..Hihi
Izuś - jesteś mamo moich skarbów :D Wzięłabym i 15, ale by mnie ukrzyżowano.. Ale jak kwartet będę chciała zrobić, to zgłoszę się do Ciebie. Obserwuję twoje tymczaski.
Farizah - teraz trochę ciężko się dostać, dlatego dwa razy bardziej cieszę się, że już jestem w mundurze. No wyszła mi jakoś z zamysłu wirtualnego ta klatka :lol:
pucka69 - witaj! Uwierz, ze panie wysoko nie mają i doskonale sobie radzą. W sumie zastanawiałam się nad takim małym płotkiem, ale patrząc na nie zaniechałam.
Dzima - :rotfl: te emoty są bezbłędne! Bardzi wiernie oddają np. rajd dziewczyn po panelach! Śmigają niezrażone. Tylko jak je coś zaniepokoi, to słychać takie zbieranie się do galopu w miejscu :laugh: Zawsze możesz zmienić. Mam ponad trzydziechę ( wiem stara jestem) ale zaliczyłam studia na UW - Geologia Inżynierska, byłam troszkę nauczycielem j.angielskiego w szkole, ale jak nadarzyła się się okazja, poszłam za marzeniem i jestem żołnierzem :mrgreen:
Assia - oj podobało się. Jak usłyszały mojego TŻa, jak wszedł do domu ( a on zawsze rano je karmi) - to gwizd i wybieg na środek pokoju hihi.
aga66 - witaj! Cieszę się, że sie podoba!

Dziś Ninka chyba miała rujkę i atakował Polę. Obie turkotki i grzywa w górze. Nina do podgryzania kupra Poli, a Pola siiiiik na oczy Ninki! Hahahah - ale sie zniesmaczyła!
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

ta rampa jest świetna :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Kilka dni mnie nie było a tyle stron miałam do nadrobienia :shock: Ale wszystko przeczytałam :102: Fajnie, że laski nauczyły się same wychodzić :ok:
Obrazek
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

katiusha pisze: Zdaję relację z pierwszego wyjścia prosiaków w wolną przestrzeń mieszkaniową Obrazek

:Halo, halo..? Tu Świniollo 2 do przylądku Swiniaverall. Opuszczamy statek-matkę, i schodzimy po rampie. To mały krok dla świnki, ale wielki dla całej świńskości" (i teraz wybrzmiewa muzyka z "Odysei kosmicznej 2001" - proszę załączyć w głowach)

Taaaa, taaaa. taaaaa! Taaa, taaaa! Tarararaaaaa!

Poeksplorowały 15 minut i poszły spać do statku-matki :laugh:
Sprawozdanie - rewelacja!
W sumie to można by parę filmów wyprodukować w morświnkowej wersji.

Moi panowie też chodzą po parkiecie, bo mnie posiadam dywanów ze względu na ilość zwierzactwa. Początkowo rozkładałam im koc, ale przy biegach się ściągał, zresztą chłopaki szybko skumali, że dalej świat też jest ciekawy.

A tak z innej beczki, strzelałaś z katiuszy?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”