Katiusha... ale fajnie ! Zawsze chciałam iść do wojska na zawodowego ale nie pykło:P
Pięknie mają w tej klatce!
☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Nina i Pola - Czekamy na koleżankę :D
Cudnie tam mają! Ja bym jednakże dorobiła taką niską jakby osłonę wzdłuż do tej rampy.Żeby nikt nie spadł.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Super klatka! Projekt genialny, a wykonanie jeszcze lepsze
Chciałam pisać, że może dziewczyny się boją wychodzić na panele, ale szybko zrezygnowałam widząc ich smugi na kolejnych zdjęciach
Świnki pędziwiatry
Zawód fajny gratuluję, że robisz to co chcesz
Ja chciałam zostać wetem, ale nie było w Poznaniu wydziału (weterynaria ruszyła jak byłam na II roku studiów
) i tak zostałam inż. chemii 

Zawód fajny gratuluję, że robisz to co chcesz

Ja chciałam zostać wetem, ale nie było w Poznaniu wydziału (weterynaria ruszyła jak byłam na II roku studiów

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Widzę, że misja się świneczkom spodobała 
@Dzima: Pamiętaj, że nigdy nie jest za późno

@Dzima: Pamiętaj, że nigdy nie jest za późno

- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
katiusha pisze:To mały krok dla świnki, ale wielki dla całej świńskości"

Hejka! Laski śpią pod kocykiem koło mnie, wcześniej wymiziane. Moi domowi mężczyźni gapią się w "Samoloty 2"
black_sheep - słodzizna faktycznie!
Lillith - uffff, faktycznie....Tyle niebezpieczeństw czyhało...wilki jakieś..Hihi
Izuś - jesteś mamo moich skarbów
Wzięłabym i 15, ale by mnie ukrzyżowano.. Ale jak kwartet będę chciała zrobić, to zgłoszę się do Ciebie. Obserwuję twoje tymczaski.
Farizah - teraz trochę ciężko się dostać, dlatego dwa razy bardziej cieszę się, że już jestem w mundurze. No wyszła mi jakoś z zamysłu wirtualnego ta klatka
pucka69 - witaj! Uwierz, ze panie wysoko nie mają i doskonale sobie radzą. W sumie zastanawiałam się nad takim małym płotkiem, ale patrząc na nie zaniechałam.
Dzima -
te emoty są bezbłędne! Bardzi wiernie oddają np. rajd dziewczyn po panelach! Śmigają niezrażone. Tylko jak je coś zaniepokoi, to słychać takie zbieranie się do galopu w miejscu
Zawsze możesz zmienić. Mam ponad trzydziechę ( wiem stara jestem) ale zaliczyłam studia na UW - Geologia Inżynierska, byłam troszkę nauczycielem j.angielskiego w szkole, ale jak nadarzyła się się okazja, poszłam za marzeniem i jestem żołnierzem
Assia - oj podobało się. Jak usłyszały mojego TŻa, jak wszedł do domu ( a on zawsze rano je karmi) - to gwizd i wybieg na środek pokoju hihi.
aga66 - witaj! Cieszę się, że sie podoba!
Dziś Ninka chyba miała rujkę i atakował Polę. Obie turkotki i grzywa w górze. Nina do podgryzania kupra Poli, a Pola siiiiik na oczy Ninki! Hahahah - ale sie zniesmaczyła!
black_sheep - słodzizna faktycznie!
Lillith - uffff, faktycznie....Tyle niebezpieczeństw czyhało...wilki jakieś..Hihi
Izuś - jesteś mamo moich skarbów

Farizah - teraz trochę ciężko się dostać, dlatego dwa razy bardziej cieszę się, że już jestem w mundurze. No wyszła mi jakoś z zamysłu wirtualnego ta klatka

pucka69 - witaj! Uwierz, ze panie wysoko nie mają i doskonale sobie radzą. W sumie zastanawiałam się nad takim małym płotkiem, ale patrząc na nie zaniechałam.
Dzima -

Assia - oj podobało się. Jak usłyszały mojego TŻa, jak wszedł do domu ( a on zawsze rano je karmi) - to gwizd i wybieg na środek pokoju hihi.
aga66 - witaj! Cieszę się, że sie podoba!
Dziś Ninka chyba miała rujkę i atakował Polę. Obie turkotki i grzywa w górze. Nina do podgryzania kupra Poli, a Pola siiiiik na oczy Ninki! Hahahah - ale sie zniesmaczyła!
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
ta rampa jest świetna 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Kilka dni mnie nie było a tyle stron miałam do nadrobienia
Ale wszystko przeczytałam
Fajnie, że laski nauczyły się same wychodzić 

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Sprawozdanie - rewelacja!katiusha pisze: Zdaję relację z pierwszego wyjścia prosiaków w wolną przestrzeń mieszkaniową
:Halo, halo..? Tu Świniollo 2 do przylądku Swiniaverall. Opuszczamy statek-matkę, i schodzimy po rampie. To mały krok dla świnki, ale wielki dla całej świńskości" (i teraz wybrzmiewa muzyka z "Odysei kosmicznej 2001" - proszę załączyć w głowach)
Taaaa, taaaa. taaaaa! Taaa, taaaa! Tarararaaaaa!
Poeksplorowały 15 minut i poszły spać do statku-matki
W sumie to można by parę filmów wyprodukować w morświnkowej wersji.
Moi panowie też chodzą po parkiecie, bo mnie posiadam dywanów ze względu na ilość zwierzactwa. Początkowo rozkładałam im koc, ale przy biegach się ściągał, zresztą chłopaki szybko skumali, że dalej świat też jest ciekawy.
A tak z innej beczki, strzelałaś z katiuszy?