To prawda Aniu dziewczyny takie jak mama prawie, mój ojciec jak je zobaczył to się zdziwił że tak szybko rosną.
Ach te dzieci
Ja nie znam się na takich zabiegach ale dla mnie wielki plus jest taki , że rana sucha i nic się "nie otworzyło" mimo ingerencji Filipiusza parówki

zaraz jedziemy do weta niech zobaczy, i pozwoli nam już odłożyć kołnierz bo szkoda mi Filipka , już jak widzi kołnierz ucieka.
A tego weterynarza na pewno będę polecać, a Pani Agnieszka z tej kliniki kobieta skarb, jedyna sama z siebie doradzała czym karmić Kofi żeby ją zregenerować poradziła szpinak na układ kostny ale zaznaczyła że wtedy jest nadmiar szczawianu i trzeba to zbijać zielonym ogórkiem. Wymieniła nazwę środka do odkażania zadrapań ale za cholerkę nie pamiętam

jak Aniu będziesz to spytaj
Kobieta z powołania, pokazywała mi swoje świnki na zdjęciach , opowiadała o nich [mina mojego R] że są inni świnko maniacy była bezcenna, zresztą Pani Agnieszka jak przyjechałam, poważyła SAMA nie musiałam jej prosić tak jak w Opolu ;/ obejrzała oczka, uszka, ząbki, odkaziła nam zadrapania, wytusiała, pytała czym karmię, ogólnie była zainteresowana świnkami.
Od R na święta dostanę kratki więc dobudujemy pięterko ! Chciał wczoraj moim zrobic pięterko takie na jedną kratkę ale mamy ich za mało.

on zawsze chce kupic coś "kobiecego np perfumy . . . " jakies tam coś jeszcze mam to po co ? KRATKI KRATKI CHCEMY KRATKI
Kombinowanie pięterka, oczywiście bluza cała biała bo mam oprócz tego czarnego jeszcze białego psa . . i zawsze na nie psioczy że wychodzi cały w sierści ;]