Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Jakie te jagódki fajne. Spędziłam wieczór na robieniu fot i mizianiu pchełek. Jak fajnie załapuja że można biegać między rękami. Są genialne i pierońsko szybkie.
- etycja
- Kontakt:
Sama się o to prosiłaś, żeby potem nie było na mnieANYA pisze:I nie wstawisz fotek ktore zrobilas?

Tak mniej więcej wygląda wieczór ze Zbójami
- etycja
- Kontakt:
One tak szybko rosną. Dziś oddzieliłam chłopców. Panny już takie wielkie i ofutrzone. Jak tylko mogę, biorę na łapki i miziam.
Jak tak patrze na te twoje maluszki to zatęskniłam za czasami kiedy miałam swoje chomisie 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Miziałabym
Oooo są takie śliczne
Super mają urządzone klatki, bardzo mi się podobają te mostki i kładki 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Ale pieknosci
tak sobie wyobrazilam, ze co to by bylo jakby te wszystkie chomisie zaczely Ci kwikac o jedzenie 

One są przeurocze
To zdjęcie z poidełkiem super. Mogłabym je oglądać i oglądać, a jeszcze chętniej bym pogłaskała te małe cudaczki.

- etycja
- Kontakt:
Wypluj te słowa. Co prawda u chomików zawsze miska pełna, ale jakby nagle tak wszystkie poczuły kurczaka albo ser biały, czy inną marchewkę. Łomatko. Jeszcze dwie panny zostały niesprzedane z miotu F. Z miotu E jednak muszę Ernesta wydać (nie mogę trzymać zbyt dużej ilości chomików), płacz jest ale jak mus to mus. Wolni więc zostali tylko Eden i Ernest. Mój piękny Chrysander ma ponoć wrócić na włości. Będziemy pomalutku szukać dobrego domku.ANYA pisze:Ale pieknoscitak sobie wyobrazilam, ze co to by bylo jakby te wszystkie chomisie zaczely Ci kwikac o jedzenie