Farsa jest w lepszym stanie. Brzuch zmalał i mała zaczęła jeść. Jestem dobrej myśli
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Ponad 8kg szczęścia & 12 tymczasów
W dniu dzisiejszym do nowego domu trafiły: Buba z Maszą... I Maszkaronkami!! Brunka przyjechała po dwie świnki, a wyjechała z czterema. Jestem przeszczęśliwa, że Maszkaronki zostały przy mamusi. I że świnki znalazły tak cudowny dom. Fantazja z Finezją aż wyciągały nóżki z zadowolenia (Fan i Fin to małe Maszkaronki).
Farsa jest w lepszym stanie. Brzuch zmalał i mała zaczęła jeść. Jestem dobrej myśli
-
Olek
Re: Prawie 9kg szczęścia & 8 tymczasów
No i dobrze, chorowita jeszcze prześcignie reszte świnek i będzie wieeelka.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
A teraz sesja na pożegnanie:
Pierwsza Finezja, druga Fantazja, w tle Masza:

Nowa Duża przypadła Bubie do gustu:

Nowy Duży potrafi pogłaskać świnkę

Pierwsza Finezja, druga Fantazja, w tle Masza:

Nowa Duża przypadła Bubie do gustu:

Nowy Duży potrafi pogłaskać świnkę

-
balbinkowo
Kurcze, które to stopiszcza czyje są?Cynthia pisze:
Ale się wyłożyły maszkaronki
Wspaniale że wszystkie są w jednym domku. Czekamy na fotki z nowego domku
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Lewa stópka należy do Fantazji, Prawa do Finezji
Brunka obiecała w wolnej chwili założyć temat babom kudłatym.... Ciekawe czy Maszkaronki będą miały długie kudełki
Maszo naleśniczek

Bo głaskanie fajne jest

Brunka obiecała w wolnej chwili założyć temat babom kudłatym.... Ciekawe czy Maszkaronki będą miały długie kudełki
Maszo naleśniczek

Bo głaskanie fajne jest

-
Olek
Ja myślałem że ten "stwór" po lewo to taka specjalna świnka dwustronna.
-
Inoue
to samo pomyślałamOlek pisze:Ja myślałem że ten "stwór" po lewo to taka specjalna świnka dwustronna.
cudownie, że kolejne prosiaczki znalazły swój DS. Cynthia, nie jest Ci ciężko oddać swoich tymczasów? Piszesz o nich jak
o swoich własnych prosiaczkach i w ogóle...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jeśli mam pewność, że idą do dobrych domów, gdzie będą kochane i rozpieszczane, to tylko trochę.... Mam świadomość, ze czekają kolejne świnki na DT, że tych Dt jest ciągle mało, i że tymczasy muszą przenieść się do siebie.... Z wieloma DSami mam jakiś kontakt - częsty bądź sporadyczny, wiem co u świń, więc jest ok. Taka jest rola DT, odchować, wyleczyć, i znaleźć kochającego człowieka dla świnki...
Bardziej, Inoue mam problem z moimi babami, cały czas mam wyrzuty sumienia, że nie poświęcam im tak dużo czasu i uwagi, na jaki zasługują.... Bo w domu są zawsze jakieś biedne świnki, i one muszą rozumieć, że Duża nie zawsze ma dla nich czas, że inne świnki wymagają uwagi ze względu na choroby, ciążę, itd.... Ciężko mają te moje świnki, bo nie mają dużej tylko dla siebie
Bardziej, Inoue mam problem z moimi babami, cały czas mam wyrzuty sumienia, że nie poświęcam im tak dużo czasu i uwagi, na jaki zasługują.... Bo w domu są zawsze jakieś biedne świnki, i one muszą rozumieć, że Duża nie zawsze ma dla nich czas, że inne świnki wymagają uwagi ze względu na choroby, ciążę, itd.... Ciężko mają te moje świnki, bo nie mają dużej tylko dla siebie