Berta i Elma

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Re: Pigi, Fretka, Balbinka, Fifi&Rifi

Post autor: Siula »

Dortezka Ty przejrzyj te kupki :laugh: i swoje ciuchy, może mole też się dobrały ;)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

mole to mi ostatnio wyleciały z resztek siana od P. Roberta :nie_powiem: wywaliłam od razu i zamówiłam nowe.. dobrze, że P. Robet szybko wysyła :tired:

tak mi "mole" kocyk załatwiły
Obrazek
myślicie, że faktycznie za dużo im tego różu zafundowałam? :szczerbaty:

ostatnio żeby się zresetować pojechałam do koleżanki ze studiów.. takie widoki miałam z okna
Obrazek
jeszcze lepszy miałam, bo gdy wyjrzałam z rana to źrebak (no już taki wyrośnięty) ciągnął z cyca mamy.. ale nim pomyślałam o zdjęciu to gdzieś polazły.. a że terenu mają dużo to już ich tego dnia więcej nie widziałam..

a jak wróciłam to oczywiście wzięłam się za miziolanie Pipek.. a tak się cieszyła Pigi
Obrazek

Wszytskie Pipki śpią tylko Pigi głodna znów..
Obrazek

Rifiolcia :love:
Obrazek

a tu biegają! :roll:
Obrazek
z resztą właśnie teraz też tak biegają..
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

:laugh: Pipki szaleją ;)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Jaka aktywność! :laugh: Tak samo jak u moich :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Nie mogę z nich :laugh: Każda leży w nieprzypadkowym miejscu, np na ziemi w rogu, tylko każda zajmuje jakieś spanko :laugh: A na tej fotce, gdzie biegają.....to znaczy która biega...bo ja nie wiem... :think: :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Asita, Frecia bo jej na zdjęciu nie ma.. a tak dokładnie to siedziała po grzejnikiem i sieczkę pochłaniała..

nooo.. też mnie śmieszy że one zawsze na czymś leżą.. wycinek drybedu miały kiedyś i na tym malutkim wycinku się kładły tak, aby całe na nim leżeć.. komicznie to wyglądało jak się wyginały :lol:

ahh.. tak o tym tańcu tyle tu pisałyśmy, że aż mi się zachciało.. tylko nie wiem co :think: dancehall mi się podoba tylko czy z rozwalonym kolanem bym dała radę? :lol:
niestety szkoła do której wcześniej chodziłam nie prowadzi takich zajęć, głównie towarzyski na który wiadomo, sama nie pójdę.. ale znalazłam na niej nas :lol:
Obrazek
tak, wiem.. rama kiepska, głowa za nisko itp.. ale ogólnie to porażka była bo z naszą orkiestrą się dogadać nie mogliśmy i cały czas źle zaczynali, do tego buty mi się rozpięły (miałam specjalne do tańca, żeby nie na raz białe to potem w nich sobie tańczyłam. Wybrałam jednak zapinane na taki zatrzask no i się rozpięły..) a na końcu w ogóle T miał mnie podnieść mimo, że na próbach mówiłam mu że w tej sukience nie ma opcji..
to były czasy.. aż idę którąś Pipkę wymiętosić.. przynajmniej biegać zaczną uciekając przede mną :laugh:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Och jo... taki widok za oknem, jest najlepszy! :love: Moje największe marzenie. I własne koniki, stado świnek morskich, ze dwa psy i będę czuła się spełniona :szczerbaty:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Dorotezko, ja się tam na tańcach nie znam, ale jak dla mnie na tym zdjęciu wyglądacie bardzo profesjonalnie :ok:
A pipeczki wybieg doceniają widzę, jak moje :szczerbaty: Pigutka tak ślicznie zaokąglona, lubię takie kulkowe świneczki :love: A że "mole"... no cóż, musisz tylko wyczaić która to tak wygryza. Ja wiem że moja Balbi ma taką tendencję, Fionki nigdy nie przyłapałam :roll: Ech, te prosiaczki nasze kochane... buziaki dla stadka :buzki:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Na pierwszym zdjęciu Pigutka siedzi na Tobie, prawda? Bo już zwątpiłam i zaczęłam się zastanawiać czy to możliwie, żeby dorosłej śwince nagle wyrósł czarny welon na zadku :lol:
Też się nie znam, ale na zdjęciu wyglądacie super :102: Skoro ciągnie Cię do tańca i trochę do fitnessu, to może zumba? Próbowałam, z rozwalonym kolanem, dałam radę :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

To są typowe wygryzienia molowe :szczerbaty:
Ojej, ależ Wyście ślubnie wyglądali na Waszym ślubie :102: nie to co ja :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”