Całusy dla obu uroczych dam i ich cudownej opiekunki
Foczka i Kwoczka rekonwalescentki [Nowy Dwór GD]
Moderator: silje
-
magmagpie
Re: Foczka i Kwoczka rekonwalescentki [Nowy Dwór GD]
Hehe, mój Fisiu też tak nabiera rozpędu. Ed ma mega silne wybicie, a Naboxiu to lizus
Co świnka to inne style wejścia do klatki, nie ma żadnego lądowania telemarkiem 
-
magmagpie
Za każdym razem gdy piszesz ViaCaviu, cieszę się mega, że je przygarnęłaś
Bo dzięki Tobie Kwoczuchna ma szanse na reokonesans, a Foka może w spokoju poleżeć pod kocykiem i stamtąd zwiedzać swiat oczami 
Chylę czoła
naprawdę świnki kwitną dopiero gdy zaświeci im miłość z kochającego serca
Chylę czoła
-
ViaCaVia
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ojej.. jak miło..
Powiem Wam, że jesteście suuuper! To forum, świnkowe historie, Wasza ciężka praca.. Tyle wzruszeń..! Nikt, kto nie towarzyszył nigdy świnkom, nie ma pojęcia, jakie to fascynujące Istotki!
P.S. Peruś, świnek wysportowany i sprężysty, jak wyciągałam go z domku, robił taki nieco dramatyczny skok i wskakiwał wprost w moje ręce. Teraz myślę, że to było jednak dosyć oryginalne 
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Strasznie żałuję, że wiozłam je w takim tłoku i hałasie, że nie mogłyśmy się bliżej zapoznać - tylko te wystraszone oczęta na mnie patrzyły... Taaakie fajne świnki!
-
ViaCaVia
- Kontakt:
Porcello, jeszcze raz wielkie dzięki za tę podróż, za pomoc! Dziewczyny dojechały bezpiecznie i szczęśliwie. Faktycznie, były bardzo przerażone nową sytuacją. Pamiętam pierwszy dzień w nowym domku: stłoczyły się w kącie klatki, odwrócone, pysie schowane, całym ciałem komunikowały zagubienie i przerażenie. W końcu nie wiedziały, czego się spodziewać.. No ale, jak napisała Magmagpie, korupcja zieleniną czyni cuda
Jeszcze raz dzięki! Świnięta faktycznie niezwykłe! 
-
ViaCaVia
- Kontakt:
Ojej.. ale dawno nie pisałam..! Kochane! Kochani! Najlepsze Noworoczne dla Was wszystkich! Przypominamy się z Kwoczką i Foczką i trzymamy łapki za wszystkie Świnki szukające dobrych, kochających Opiekunów. Szczególnie za te starsze, nie całkiem sprawne. Za te, które straciły wiarę w człowieka, żeby ta wiara powróciła wraz z kochającymi Dużymi i tradycyjnie, żeby "sianko i smakołyki ścieliły się im u stópek"!
U nas dobrze, jest pewien postęp: zdarza już się Świniętom zasypiać na środku klatki, czyli nie schowane, a wręcz przeciwnie - wyciągnięte jak lwy na sawannie
Kwoczka szaleje, zawsze coś nietuzinkowego wymyśli. Foczka miała chorą łapkę (podo), ale już jest OK, masujemy i wcieramy maść z witaminą A
Poza tym apetyt jest, humory (mam nadzieję) dopisują. Pozdrawiamy Was wszystkich, machając łapkami i dziękując nieustająco za ratowanie Świnek z opresji! 
-
magmagpie
Jakie cudowności wyciągnięte oczami wyobraźni widzę, bo zdjęć ...
Podo niech idzie precz, wraz ze starym rokiem, trzymamy kciuki z MAS za wydrowienie stópek. Gencjana bardzo ładnie pomagała na przemian z przymoczkami z rivanolu.
Całujemy wirtualnie cudne stopki obu dam
- sosnowa
- Kontakt:
-
ViaCaVia
- Kontakt:
Foka jako czarny lew morski
Dziękujemy za pamięć i całusy! Zawsze Dziewczynom przekazuję pozdrowienia
Ech, nie jest łatwo zakraść się do nich i zrobić zdjęcie. Ale popracuję nad tym! Całujemy i machamy natłuszczonymi łapkami! 
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
OH ,jak dawno nie czytałam o kochanych dziewczynach! Super ,że u nich super!
A mówiłam Magmapie,że nie tylko u mnie będą mieć świetny domek! Tak się cieszę!
Pernilla i Belinda pozdrawiają serdecznie!