Grobelka i cała rodzina w DS [Jaworzno]
Moderator: silje
-
- Miejscowość: ożarów mazowiecki
- Kontakt:
Re: Grobelka- Urodziła 5 maluszków! wstrzymana [Jaworzno]
Ale ona ma piękny zadek. 

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Zdjęcie ze spa powala na kolana 

- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
U nas od wczoraj zmiany. Ponieważ zauważyłam, że Wolf ma posklejany brzuch, to po naradzie z moimi Grobelkowymi doradcami- Cynthią, DanBeą i Justynuszkiem
oddzieliłam Wolfa i Teplupa do osobnej klatki. O ile Wolf jest już dojrzały i całkiem nieźle sobie radzi, to Teplup bardzo płacze za mamą. Chłopaki spadły też z wagi. Wolf od czasu porannego ważenia już nadrobił, ale Teplup dalej na minusie
Dostawiam ich pod moim okiem ale Grobelka już niechętnie karmi. Aiset i dziewczyny pną się w górę, brak Wolfa- brak konkurencji 
Waga z 28.03- 3 tygodnie
Wolf 290g |+20g
Aisi 251g |14g
Elcarimi 259g | +14g
Teplup 255g |+14g
Aiset 182g | +13g
Grobcia 828g
Waga z dzisiaj 29.03
Wolf 292g |+2g
Teplup 248g |-7g
Aisi 265g |+14g
Elcarimi 267g |+8g
Aiset 194g |+12g
Grobelka 822g
Zdjęcia miałam dodać, znowu nie dodałam

Waga z 28.03- 3 tygodnie
Wolf 290g |+20g
Aisi 251g |14g
Elcarimi 259g | +14g
Teplup 255g |+14g
Aiset 182g | +13g
Grobcia 828g
Waga z dzisiaj 29.03
Wolf 292g |+2g
Teplup 248g |-7g
Aisi 265g |+14g
Elcarimi 267g |+8g
Aiset 194g |+12g
Grobelka 822g
Zdjęcia miałam dodać, znowu nie dodałam

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Wierzyć się nie chce, że oni mają już 3 tygodnie i muszą być oddzieleni od mamy, strasznie szybko ten czas leci.
Niesamowite, jeszcze nie dawno takie kruszynki były, a teraz faceci się z nich robią
czas leci niemożliwie szybko! Jak im waga odpowiednia w skoczy, to domy będą się "biły" o nich 

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
A może chłoptysiów dać do dorosłych samców? Nie myślałaś o tym?anmitsu pisze:U nas od wczoraj zmiany. Ponieważ zauważyłam, że Wolf ma posklejany brzuch, to po naradzie z moimi Grobelkowymi doradcami- Cynthią, DanBeą i Justynuszkiemoddzieliłam Wolfa i Teplupa do osobnej klatki. O ile Wolf jest już dojrzały i całkiem nieźle sobie radzi, to Teplup bardzo płacze za mamą. Chłopaki spadły też z wagi. Wolf od czasu porannego ważenia już nadrobił, ale Teplup dalej na minusie
Dostawiam ich pod moim okiem ale Grobelka już niechętnie karmi. Aiset i dziewczyny pną się w górę, brak Wolfa- brak konkurencji
![]()
Tak mi żal Teplupka

Były dwie próby, Wolf do Śledzia i Tima- Timon nieprzychylny. I Wolf do Czesława, a Czesiek z zębami się na niego rzuciłPulpecja pisze:A może chłoptysiów dać do dorosłych samców? Nie myślałaś o tym?anmitsu pisze:U nas od wczoraj zmiany. Ponieważ zauważyłam, że Wolf ma posklejany brzuch, to po naradzie z moimi Grobelkowymi doradcami- Cynthią, DanBeą i Justynuszkiemoddzieliłam Wolfa i Teplupa do osobnej klatki. O ile Wolf jest już dojrzały i całkiem nieźle sobie radzi, to Teplup bardzo płacze za mamą. Chłopaki spadły też z wagi. Wolf od czasu porannego ważenia już nadrobił, ale Teplup dalej na minusie
![]()

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
A gdyby małych nie rozdzielać, tylko razem ich do starszych dać? To młodzież zajmie się sobą, a dorośli swoimi sprawami. Bo taki smarkaty narwaniec to może napsuć krwi dostojnemu knurowi
. Dla mojego Diega ponad półroczny Gniewko był nie do zaakceptowania 

Caly czas śledzę wątek i faktycznie szybko zleciało. Ale w sumie to dobrze, że maluchy robią się samodzielne skoro Grobelcia już nie tak chętnie karmi.Anula pisze:Wierzyć się nie chce, że oni mają już 3 tygodnie i muszą być oddzieleni od mamy, strasznie szybko ten czas leci.