Rudi (*) 24.02.2019
Moderator: pastuszek
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Rudi- do adopcji wirtualnej -leczenie [Sztum]
Przecudo kochane! Będą karmy,będą!
-
- Kontakt:
Jak zdrówko Rudika?
Od 07.04.2018. - 26.12.2020 Tofik wieczne DT u Ewy i Michała
Za TM Rubis 11.12.2015-19.03.2018 może czas zaleczy rany..
Za TM Rubis 11.12.2015-19.03.2018 może czas zaleczy rany..
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Dziękujemy, jakoś leci
Byliśmy na korekcie 19.04 i 27.04. Czyli średnio co 2 tygodnie nam korekty wypadają i zapewne za parę dni będzie potrzebna kolejna. Ale póki co- Rudi z jedzeniem sobie radzi, wypoczywa z wywaloną na bok girką a to oznacza, że czuje się dobrze.
Byliśmy na korekcie 19.04 i 27.04. Czyli średnio co 2 tygodnie nam korekty wypadają i zapewne za parę dni będzie potrzebna kolejna. Ale póki co- Rudi z jedzeniem sobie radzi, wypoczywa z wywaloną na bok girką a to oznacza, że czuje się dobrze.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +19 w DT
- Beatrice
- Kontakt:
Oj tak,wywalona girka to niezawodny omen! Oby tak dalej! Jak tu Ci Silje dziękować za to co robisz dla tych świneczek!? No najlepsze świńskie podziekowanie to niewątpliwie ta stópka!Za Was
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
6.06 byliśmy na korekcie. Tym razem robiona była na wziewie, bo dr Judyta miała dość dużo do zrobienia, a Rudi ewidentnie źle to znosił. Trochę się dokarmiamy, a trochę je sam.
Ewa i Michał kupili Rudiemu i Mrokowi karmę ratunkową - dziękuję!
Ewa i Michał kupili Rudiemu i Mrokowi karmę ratunkową - dziękuję!
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +19 w DT
- Beatrice
- Kontakt:
Pytanie jak u Mroka powyżej... Całusy Rudasku!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
O karmę ratunkową? Mamy na trochę, mam nadzieję, że nie będzie jej długo potrzebował i zabierze się za samodzielne jedzenie.
Już trochę podjada . Zapomniałam napisać, że dr Judyta wyczuła u Rudiego jakiegoś guzka przy sutku. Do obserwacji, ale sam nie zniknie i myślę, że lepiej usunąć i to w miarę szybko. Mam bardzo złe doświadczenia w tym temacie.
Ed.9.07
3 lipca byliśmy na kontroli. Oba guzki niezmienne, ząbki wymagały niewielkiej korekty. Właściwie Rudi ma teraz jednego zęba mocno problematycznego- rośnie mu taki szpikulec i rani policzek. Gdyby nie to, to nie musiałby jeździć aż tak często.
Już trochę podjada . Zapomniałam napisać, że dr Judyta wyczuła u Rudiego jakiegoś guzka przy sutku. Do obserwacji, ale sam nie zniknie i myślę, że lepiej usunąć i to w miarę szybko. Mam bardzo złe doświadczenia w tym temacie.
Ed.9.07
3 lipca byliśmy na kontroli. Oba guzki niezmienne, ząbki wymagały niewielkiej korekty. Właściwie Rudi ma teraz jednego zęba mocno problematycznego- rośnie mu taki szpikulec i rani policzek. Gdyby nie to, to nie musiałby jeździć aż tak często.
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Może pomyśleć o usunięciu dziada? Trzymamy!
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Na razie Dr nie wspominała nic o usunięciu dziada. Z resztą teraz problemem jest ten ząb, a wcześniej był inny. Tam się uspokoiło, to zaczęło się tu . Ciągle liczymy na to, że uda się opanować sytuację, bo był dość długi okres, kiedy korekt nie trzeba było robić, a Rudi miał się całkiem dobrze.
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Dbają te Twoje chłopaczki, żebyś się nie nudziła.
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...