Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:Tak podejrzewałam, że chodzi o dzieci ale nie chciałam urazić :lol: świnko-pawiany :laugh:
Piękna córa !
strzał w 10 :rotfl:
Foggy

Post autor: Foggy »

A ja się za to z tobą zgadzam, Nataszko. Też taktuję świni jak dzieci, a dzieci (czyt. ludzkich) nie lubię i nie wyobrażam sobie mieć. Jasne, młoda jeszcze jestem i tak alej, ale nie każdy przecież musi to poczuć. Tylko kiepsko, jak facet chce... W tym się nie a dogadać, ktoś musi ustąpić :/
A gdzie zdjęcia Puścidupeczka? Dawno nie było, z nudów sobie kołnierz musi chłopak ściągać :buzki:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Foggy cyknę jakieś w poniedziałek bo dziś 11 godz w robocie jutro też , a mój R właśnie robi nam tortillę ;) świnki nakarmione, pan pieścidupka siedzi w kocim tunelu :yahoo: i też zajada warzywka, dobrze że wzięłam ten tunel bo uwielbiają go, oczywiście do środka dałam kocyk żeby czasem dupki nie zmarzły :)
Też wiem że mój by chciał dziecko ja też kiedyś ale teraz sobie nie wyobrażam , jakoś brak mi cierpliwości, wiadomo że swoje to całkiem inaczej to funkcjonuje ale jednak jeszcze poczekajmy choć 30 się zbliża powoli ;)
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Niejaki pan proś Filipiusz, dni dzisiejszego ściągnął wszystkie szwy . . . sam . . . tak cisnął szyją żeby ściągnąć kołnierz że skórę sobie parówka podrażniła. Oczywiście kołnierz mu założyłam . . nie wiem czy się nie udusi :lol: jeszcze dzisiaj niech się do 19 przemęczy[przyjdę to go uwolnię na chwilę] a jutro pojedziemy do weta, czy możemy odpuścić sobie te dwa dni, i niech zajrzy czy wszystko jest okej.
:nono: FilipiuszQ !
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Natasza pisze:Niejaki pan proś Filipiusz, dni dzisiejszego ściągnął wszystkie szwy . . . sam . . . tak cisnął szyją żeby ściągnąć kołnierz że skórę sobie parówka podrażniła.
oj Filip :nono: mam nadzieje, ze to jakoś nie odbije się na jego rekonwalescencji :tired:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Myślę kochana, że nie , bo parówa już doszła do siebie bo znowu gryzie kraty za dziewczynami :szczerbaty:
A tak jak spojrzałam moim nieprofesjonalnym okiem to nic tam nie wypływa, żadna wydzielina, rana sucha zasklepiona
jedno "jajeczko" którego nie ma :lol: wygląda o wiele lepiej bo nie ma strupków a to drugie jeszcze ma takie czerwone więc jutro podejdziemy przed pracą, dziś cykne fotke to sobie Majeczka zobaczy bo miałam zrobić zdjęcie szwów i tak robiłam . . . że już ich nie ma.
anuleczka

Natasza pisze:Myślę kochana, że nie , bo parówa już doszła do siebie bo znowu gryzie kraty za dziewczynami :szczerbaty:
A tak jak spojrzałam moim nieprofesjonalnym okiem to nic tam nie wypływa, żadna wydzielina, rana sucha zasklepiona
oooo to dobrze, bo gdyby się miało ślimaczyć to i Ty byś miała stresa :peace:
Nie wyobrażam sobie całkiem bez kołnierza :szczerbaty: ale też się nie dziwie Filipowi,
bo skoro zaczął się tym interesować to znaczy, że sie goi i zaczyna go swędzieć .
Wiem co mówię, bo sama po operacji po kilku dniach musiałam się powstrzymywać przed drapaniem.
Nie wpadłam na to, żeby sobie też kołnierz założyć heheheheh
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Hahahaha Ania w kołnierzu :lol:
wetka też mówiła żeby niczym nie przemywać tam póki nic się nie dzieje.
Więc jutro vet :) i tak w kółko od ciąży Kofi więcej po wetach chodzę a wybrać do dentysty się nie mogę z bolącym zębem :lol:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Nataszko chętnie zobaczę jak to wszystko wygląda po zabiegu więc za zdjęcia będę bardzo wdzięczna ;) Co do sprzątania to ja zajmuje świnki a mój sprząta :D ale to tylko ze względu mojej niemocy fizycznej ;)
Foggy

Post autor: Foggy »

Nataszko, ale z zębem świni byś się od razu wybrała :102: Taka domena matki! :roll:

Bo Filipuś nie chce nosić kołnierza i koniec! "Sama sobie noś, oddam Ci" :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”