Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Harvejowa

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/Zdjęcia

Post autor: Harvejowa »

Czuję się niedoceniona ;p zrobiłam całej trójce sałatkę warzywną z całą masą pyszności...tyle, że Demolce włożyłam pokrojony kawałek piersi z kurczaka obok i w miseczce obok świeża porcja jogurciku naturalnego ...i co ?
I mój kochany chomik wyszedł skuszonym zapachami...po czym zaczął przegryzać jogurt kurczakiem :laugh: i niech mi ktoś powie, że chomiki nie potrzebują białka ;p
katiusha

Post autor: katiusha »

Korzysta z dobrodziejstwa, bo w naturze raczej by sobie nie upolowała :szczerbaty:
Harvejowa

cudaczek demonstruje wyleż w strefie piasku ;) Jutro spokojnie będę mogła powiedzie, że ciąża to moje zwidy...i na dniach oddam jej kołowrotek ;) kurcze...pierwszy raz w życiu widzę chomika rozłożonego wygodnie do spania w innym miejscu niż domek...norka...
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Ale co, brzuch jest jaki był? Czy się zmniejszył?
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Zagladam tu ciągle z nadzieją że juz cos wiadomo a tu stale cisza. Demolka oszukuje! Moze ona gruba po prostu?
Harvejowa

Ja już nie wiem...wydaje mi się, że brzuch ma normalny...ale zachowuje się też całkiem normalnie...i jedyne kto w tym domu zachowuje się dziwnie to ja ;p Myślę, że ciąży nie było ....i zwyczajnie taką ma śmieszną budowę :) Dałam się wrobić chomikowi :glowawmur: :laugh:
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Nie mów hop, ten brzuch na zdjęciach nie wygląda normalnie raczej... no i to lizanie, gryzienie się po brzuchu. A może naprawdę już urodziła?
Harvejowa

I pół nocy gryzłaby łupinę kokosa, drapała po mniejszym drewnianym domku i skrobała po szybie? wydaje mi się, że gdyby urodziła to zajęłaby się dziećmi zamiast robić rozróbę ;p
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Może ona ma system: karmienie - czas dla matki - karmienie :P

A może rzeczywiście zrobiła wszystkich w jajo. Pół forum skacze do wątku, żeby się dowiedzieć co z tą ciążą, a Demolka szybkę skrobie :P
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Albo urodziła i nie ma instynktu...

Jeżeli za parę dni okaże się że naprawdę nic nie ma to może przydałoby się pójść do weta z tym brzuchem? może ma jakieś wzdęcie albo inny grom... mówiłaś przedtem że brzuch jest twardy - wciąż jest taki czy już nie? w ogóle to wyraźne zdjęcie by się przydało...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”