Futrzane stado Paprykarza

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
paprykarz

Re: Futrzane stado Paprykarza-oddam za dopłata 2psy i 2 koty

Post autor: paprykarz »

Karina - a nie widziałam wersji z "mężem'.
Martuś - Kreska jak zwykle próbowała "kozaczyć' hehehe. One tam siedzą w 6, tylko Kreska jest mistrzem drugiego planu i wszędzie ją widac :) Psiska mleczka nie dostały. Wyjątkowo to oni są pazerni :rotfl:
katiusha

Post autor: katiusha »

Matka-karmicielka :lol: Ale idzie mu koncertowo!
paprykarz

Już wprawę ma :) Maluchy wczoraj skończyły 2 tygodnie i na szczęście same jedzą.

Za to nowych zmartwień dostarczył Toffi. W nocy był niespokojny, jakby cos go bolało, co godzinę chciał wychodzić. Właśnie wróciłam od weta. Miał robiona krew, RTG, USG, pobraliśmy krew na wyniki w niemieckim laboratorium. Po południu znowu bierzemy krew na drugą próbke do Niemiec. Niby nic póki co nie widac oprócz niepokojących wyników ALP. Siedzę, wyję, boję się. A jak to nowotwór albo jaki Cushing? MAsakra. A ja juz nie wspomnę, że dobrze, że tam pracuję i mogę później zapłacić bo chyba bym na bank napadła. Ale zrobię wszystko, żeby go ratowac.
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Re: Futrzane stado Paprykarza-Toffi chory :(:(:(

Post autor: pucka69 »

No ale co? Tak nagle? A te całe filarie może? Beatrycze się na tym zna.
Obrazek
koni

Post autor: koni »

Mojemu dziecko ALP wychodziło podwyższone przy mononukleozie i powiększonej wątrobie...ale to dziecko-człowiek.
A USG brzuszka i wątroby było zrobione?
No ja myślę, że wszelkich choróbsk już wystarczy, Cynthia też niespokojna o swoje....wrrr....
Trzymam :fingerscrossed: za dobre wyniki.
katiusha

Post autor: katiusha »

No nnieee!!! :o Niech te choroby już się odczepią!!! :angry:
koni

Jak po dzisiejszej nocy psinek?
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Toffi masz być zdrowy :fingerscrossed:
Na jakie badania wysłaliście krew do Niemiec?
Jeśli chodzi o ALP to niekoniecznie od razu nowotwór. Nie martw się :pocieszacz: ALP rośnie przy uszkodzeniu wątroby, kości i jelit. Może zjadł co na spacerze co mu podrażniło jelita? Po parwo jest bardziej delikatny na tego typu sprawy. Jak dużo miał podniesione?
Obrazek
paprykarz

Koni - było robione USG.

Wróciłam z pracy, psiak niby się normalnie zachowuje ale oko "mamuni" widzi, że spokojniejszy jest. . Toffi rano był tak łaskawy, że dał trochę moczu do badania. Mimo karmy leczniczej, kryształki nadal obecne ale mniej. Krwi natomiast więcej wyszło

Martuś - ja to wszystko wiem. Ale wątroba sprawdzona na USG, RTg zrobione i też w kościach nic nie widać. Wysłaliśmy krew (surowicę właściwie) na Cushinga. ALP na początku grudnia miał juz podwyższone bo niewiele ponad 300 a wczoraj 748. CAły czas Hepatiale forte bierze. Od dzisiaj też urinowet. Aha i jeszcze obaj dostaja Geriativet. On taki lekoman to wszystko mu pasuje :)
koni

kiedy będą wyniki badań, tych wysłanych do Niemiec ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”