W ciągu najbliższego tygodnia Buba z Maszą pojadą do DS, potem Avangarda.... Zobaczymy jak przebiegnie leczenie Farsy, kiedy będzie mogła razem z Fikcją jechać do DS... Bójka wybiera się za dwa tygodnie.... Muszę porobić zdjęcia i znaleźć małym Maszkaronkom dom....No i trójcy chłopaków.... A spraw dodatkowych do ogarnięcia przybywa...
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Ponad 8kg szczęścia & 12 tymczasów
Wróciłam od rodziców... z torbą świeżego krwawnika
Świnie były zachwycone... Mama Ginger, Merinka, razem z koleżanką jednak wrócą do adopcji... Miałam mieć mniej tymczasów i zamknąć na jakiś czas DT
Chichot losu...
W ciągu najbliższego tygodnia Buba z Maszą pojadą do DS, potem Avangarda.... Zobaczymy jak przebiegnie leczenie Farsy, kiedy będzie mogła razem z Fikcją jechać do DS... Bójka wybiera się za dwa tygodnie.... Muszę porobić zdjęcia i znaleźć małym Maszkaronkom dom....No i trójcy chłopaków.... A spraw dodatkowych do ogarnięcia przybywa...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Farsa jest w bardzo złym stanie 
-
Inoue
ojej, ile cudownych swiń u Ciebie, aż się napatrzeć nie mogę.
Co z Farsą?
Ona i reszta tych maluszków wpadły mi wyjątkowo w oko, jakby mi warunki pozwoliły,
pewnie znów starałabym się o adopcję...
Co z Farsą?
pewnie znów starałabym się o adopcję...
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
A co się dzieje z Farsą? Dlaczego w złym stanie? 
Czarna Kluska i Morena
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ma chorą wątrobę, kiepskie wyniki krwi, zjeżdża z wagi, zaczęła się puszyć, je tylko zielone, papkę dość chętnie, brzuch nadal wzdęty
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Moje cztery w MV dostały Zentonil na wątrobę i choć plują nim nieźle, codziennie podaję - jeszcze nam 4=5 dni tego zostały. http://www.mksklep.pl/zentonil-advanced ... -4120.html
Moje tymczasy ok. 300-400 (jeden poniżej 300 g) dostają po 1/6 tabletki. Może podpytaj doktor?
Moje tymczasy ok. 300-400 (jeden poniżej 300 g) dostają po 1/6 tabletki. Może podpytaj doktor?
Czarna Kluska i Morena