Berta i Elma
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Pigi, Fretka, Balbinka, Fifi&Rifi
Czemu samej nie? Będziesz mogła poszaleć, nie będzie nikogo kto by Cię znał, nie będziesz się musiała się przejmować że robisz coś głupiego 

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
A gdzie patrzyłaś? Sama bym gdzieś się zapisała, ale samej to jakoś tak trudno się zmotywować a sadełka tylko przybywadortezka pisze: też próbuję się zmotywować i sama na fitness iść. Dziś byłam już zobaczyć co mają koło mojej pracy..

Właśnie z tym "sama" jest najgorzej, ja to w ogóle leniwa jestem... Także ciężko ze mną... Też kiedyś przez dwa lata chodziłam na kurs towarzyskiego... Ale to były inne czasy, młodsza byłam, czasu więcej...
Teraz zapisaliśmy się na towarzyski, żeby trochę przed ślubem się podszkolić
U mnie nawet kanapa wolna, jakbyś chciała
Nie musisz spać na podłodze 
Teraz zapisaliśmy się na towarzyski, żeby trochę przed ślubem się podszkolić

U mnie nawet kanapa wolna, jakbyś chciała

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
martuś pisze:Jak się sprawuje kuweta?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Piękna klatka
a żwirek widzę ma coraz więcej zwolenników, boże ile on ułatwia i jaką jest oszczędnością
Na początku cena odstrasza ale jak już się go przetestuje to każdy zadowolony 

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ee tam.. jako tako rytm trzymam więc nie ma się co wygłupiać a było z kim się cichaczem śmiać z innychDropsio pisze:Czemu samej nie? Będziesz mogła poszaleć, nie będzie nikogo kto by Cię znał, nie będziesz się musiała się przejmować że robisz coś głupiego

no myślałam o Hawanie ale.. nic ciekawego tam nie ma.. musiało by to być albo blisko pracy albo na trasie praca dom i żeby było blisko do autobusu bo jak będę miała powtórkę z poprzednich ćwiczeń to będę się ledwo czołgać do domupastuszek pisze: A gdzie patrzyłaś? Sama bym gdzieś się zapisała, ale samej to jakoś tak trudno się zmotywować a sadełka tylko przybywa

Assia, ja towarzyski jakoś ze 3 lata tańczyłam.. potem straciliśmy kartę Multisporta, Małż nie miał pracy w tym czasie przyznali nam kredyt.. trochę się działo i musieliśmy przestać tańczyć mimo iż nam proponowali byśmy tańczyli za grosze a oddamy jak będziemy w stanie ale mi głupio było.. a teraz Małżowi się nie chce już 4 liter sprzed TV ruszyć a towarzyskiego sama nie potańczę..
o wolnej kanapie będę pamiętać

Kuweta sprawuje się prawie dobrze.. prawie, bo jednak klejenie jej na taśmę 2stronną nie jest najlepszym pomysłem przynajmniej jak się nie ma prostokąta tylko taką L-kę jak ja i trochę się rozchodzi..
fot nie będzie, bo w weekend mnie nie było a teraz cały tydzień mam już tak zaplanowany że w domu będę późno, na dodatek coś sobie zepsułam i zdjęcia już mi się nie chcą same przesyłać na konto googla

Lilith.. też żwir to naprawdę rewelacja! Jeszcze zobaczę jak to wyjdzie finansowo na miesiąc i ile mi tego będzie schodzić.. Ale coś czuję, że może mi na jakiegoś ciucha styknie.. bo na seni miesięcznie szło 190-220zł.. a jakby szła paczka żwiru, nawet tego 40l to jednak tylko 75zł (w porównaniu do tego co wydawałam)

dziewczyny mają nadal ruję więc jęczą i burczą bez przerwy..
A od jakiś 2 godzin Tomek śpi z Pigi pod polarem.. myślicie, że ma już dużą plamę na podkoszulce?

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Może kiepska taśma
Moja klejona też taśma i trzyma strasznie mocno.
U mnie na 2 klatki 40l starcza na 2 miesiące, teraz zasypałam całą C&C też żwirkiem to pewnie na krócej starczy ale i tak jest niesamowicie wydajny.

U mnie na 2 klatki 40l starcza na 2 miesiące, teraz zasypałam całą C&C też żwirkiem to pewnie na krócej starczy ale i tak jest niesamowicie wydajny.
Jutro mamy pierwsze zajęcia z tańca, ciekawe jak będzie
Może jednak namówisz małża, żeby się trochę poruszał 

Wy o tym fitnessie.. Ja za półtora miesiąca biorę ślub i nie mogę sie zmotywować do niczego mimo ze mam baaaardzo dużo za dużo