Zapisaneyennefer105 pisze:Witam! Jesli mogę to chciałbym zamówić tunel do podwieszenia długość tak 30 cm, materiał fiolet/amarant w żabki, bez ociepliny, z półkolami. PozdrawiamIlona

Pozdrawiam

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Zapisaneyennefer105 pisze:Witam! Jesli mogę to chciałbym zamówić tunel do podwieszenia długość tak 30 cm, materiał fiolet/amarant w żabki, bez ociepliny, z półkolami. PozdrawiamIlona
Extra. U mnie obaj chłopcy lubią hamak. Myślę, że tą jamkę też bardzo polubią.kimera pisze:Oczywiście, przyczepiasz do bocznych ścianek i jest mocno napięty. Dla świnki morskiej to dużo lepiej, bo hamak się nie ugina mocno, co jest zdrowsze dla jej kręgosłupa.
pastuszek pisze:Dokładnie jak pisze Kimera a jamkę zapisuję i się jeszcze odezwę przed uszyciem
Rzeczy powinny być gotowe po tym całym majówkowym tygodniu. Przesyłka to już w zależności jaką wybierzesz, ale średnio 3 dni idzieJolaA pisze: Ok, proszę więc o kontakt. Jak długo trzeba czekać na przesyłkę?
Chciałabym zamówić jamkę wypełnioną ociepliną w kolorach jak wyżej pisałam + poduszeczka z ociepliną i nieprzemakalnym materiałem oraz hamak ale nie wiem który tzn czy trójkątny czy prostokątnyMuszę pomyśleć, który byłby lepszy dla moich knurków.
Tunel ten z usztywnieniem przy wejściach?swissi pisze:Wpisuje się w kolejkę i zamawiam 2 norki z ocieplina i tunel z materiałów 7 i 30 w Mickey. Tunel jak starczy to 7 a norki 30.
Chyba że starczy na to materiałów 9 i 29 w sowy to zmieniam na sowy
Pozdrawiam.