Berta i Elma

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Assia_B

Re: Pigi, Fretka, Balbinka, Fifi&Rifi

Post autor: Assia_B »

Fakt, kolorowo i wesoło jest :szczerbaty: Nie da się ukryć :szczerbaty:
katiusha

Post autor: katiusha »

No i rózowości Ci się zakradły :o :lol: Kokarda do odpędzania złych uroków też na posterunku Obrazek
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Assia B mój też o 4 młodszy :D Ja byłam zawsze trochę cofnięta w rozwoju, np. kumplowałam się z kuzynkami młodszymi o kilka lat, tak że to się trochę wyrównuje :102: Wcale się nie czuję starsza, może nawet młodsza?

Nie mogę się pogodzić z tym że już mi 30stka strzeliła. Ja się w ogóle nie czuję "dorosła"... :?
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Dortezka, różowa czy czerwona... :lol: Ale ok, jest śliczna ;)

Ja też się staro nie czuję. Tylko po prostu czuję uciekający czas. A kiedyś tak nie czułam. Może dlatego, że teraz to od 1-go do 1-go, zapłacić kredyt, rachunki, zrobić pranie, obiad, posprzątać... U mamy tak nie było... :( ... :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Proza życia.. :glowawmur: Grunt, to się jej nie dać :levitation:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ja byłam kiedyś w związku z kilkanaście lat starszym facetem... Ale nie wyszło... Teraz, znaczy już parę lat temu, odżyłam :D
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Ja też byłam z kilkanaście lat starszym, a teraz z kilkanaście lat młodszym i jest to zdecydowanie lepsza kombinacja :102:
Ciekawe czy ja kiedyś moim dziewczynom różowo w końcu zrobię? :think: Też nie przepadam za tym kolorem ;)
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

A ja mam 1,5 roku starszego TŻta. Oboje takie dzieciuchy jeszcze jesteśmy :lol: po studencku żyjemy, ale plaaany wieeeeelkie :102:
Różowo! Pięknie! :love: Jak byłam mała to lubiłam różowy, potem przeszłam okres buntu i go nienawidziłam, a teraz znów go lubię :lol: Podobnie w sumie z czerwonym.
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

katiusha pisze:Kokarda do odpędzania złych uroków też na posterunku
no a jak.. co by mi nikt moich Pipeczek nie zauroczył :roll:

Mi też się ciężko pogodzić z 3jką na początku.. Ale żebym już ukrywała wiek?! no tego to się po samej sobie nie spodziewałam..
uciekający czas między palcami.. uczucie duszenia się wręcz.. no znam to wszystko świetnie. Tyle było planów, tyle pomysłów i co? i nic.. patrzę w tył i czuję jakbym zmarnowała 10 lat których nikt mi już nie wróci..

zdjęcia nie wiedzieć czemu przestały mi się przesyłać z komórki na konto googla :idontknow: więc nie ma co wstawiać. Dziś sobie zrobiłam wolne (w pracy taka jedna kicha i prycha a ja ledwo co odstawiłam antybiotyk i nie mam zamiaru znów być chora) więc Pipki sobie pobiegały trochę. Oczywiście pobiegały, poskakały szczęśliwe a teraz siedzą w swojej klatce.. mimo iż cały czas jest otwarta..

ja różu naprawdę nie lubię a jest mi już źle jak myślę, że jutro zmiana zabawek na zielono-szare :(

Dziś mija rok jak nie ma z nami Halinki :(
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Łe, niedługo będziemy stare i zramolałe... :lol: Ja nie ukrywam wieku, ale po prostu mnie zadziwia, jak czas pędzi...

Halinka pewnie obżera się teraz świeżą trawką w krainie wiecznie zielonej trawki :szczerbaty: I pewnie randkuje z Alfredzikiem :) Chociaż on nie bardzo wiedział, jak zachować się w obecności Owieczki...mam nadzieję, że Halinka mu pokaże co i jak ;)
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”