Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Puchata lwica i dwie córy
Odpukać ale jak narazie nic mi nie jest a mam szpital w domu już od miesiąca. Ale wiesz-złego diabli nie biorą 

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Wszystko pięknie, świnki słodkie, tylko dlaczego wór z sianem zamienił się w mały paśnik
Podejrzewam, że dziewczyny są rozczarowane.

Pojadły siana z worka i poszły do karmy więc Duży grzecznie posprzątał bajzel który zrobiły i dał im sianka do traktorka. One mają sianko w paśniku,w kuli i w traktorku. A jak dostają cały worek to siano fruwa po całej kuchni,najedzą się,każda sprawdzi jak się siedzi w worku i nogi za pas do klatki bo Duży przecież posprząta 

Moja czarna księżniczka dziś będzie nieszczęśliwa bo na 15 idziemy do pani weterynarz. Musimy obciąć pazurki-zwłaszcza jeden na przedniej łapce bo krzywo rośnie i sama go nie ciachne bo się boję. Weźmiemy też od wetki specjalny szamponik bo Łatulka znów ma bardzo suchą skórę więc dziś będzie salon piękności 

Jesteśmy już po wizycie. Łatulka była bardzo grzeczna i dzielna. Po badaniu i obcięciu pazurków pani doktor jak zawsze wytuliła i wygłaskała moją księżniczkę co oczywiście jej się podobało tym bardziej że pani doktor bardzo ją wychwalała od piękności itp. Ciekawa jestem czy teraz mój leniwiec nie popadnie w samo uwielbienie i nie będzie chodzić dumna jak paw 

Waga moich dziewczyn przed chwilą wywołała u mnie opad szczeny
Łatulka(mamuśka)-1102gram
Ciastka(4miesiące)-907gram
Ciapka(4miesiące)-845gram
Chyba trochę się spasły

Łatulka(mamuśka)-1102gram
Ciastka(4miesiące)-907gram
Ciapka(4miesiące)-845gram
Chyba trochę się spasły