Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Anulka1602

Re: Puchata lwica i dwie córy

Post autor: Anulka1602 »

Odpukać ale jak narazie nic mi nie jest a mam szpital w domu już od miesiąca. Ale wiesz-złego diabli nie biorą :laugh:
Anulka1602

Duży,a ty długo jeszcze będziesz chorować??? Bo wiesz,fajnie jak tak jesteś w domu bo rozumiesz nasze brzuchy i wiesz że my ciągle jesteśmy głodneeee a Duża to tak jakby nam żałowała jedzenia.....i nie daje nam całego worka siana :angry:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

:laugh:
Obrazek
Anulka1602

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Wszystko pięknie, świnki słodkie, tylko dlaczego wór z sianem zamienił się w mały paśnik :think: Podejrzewam, że dziewczyny są rozczarowane.
Obrazek
Anulka1602

Pojadły siana z worka i poszły do karmy więc Duży grzecznie posprzątał bajzel który zrobiły i dał im sianka do traktorka. One mają sianko w paśniku,w kuli i w traktorku. A jak dostają cały worek to siano fruwa po całej kuchni,najedzą się,każda sprawdzi jak się siedzi w worku i nogi za pas do klatki bo Duży przecież posprząta :laugh:
Anulka1602

Obrazek
Anulka1602

Moja czarna księżniczka dziś będzie nieszczęśliwa bo na 15 idziemy do pani weterynarz. Musimy obciąć pazurki-zwłaszcza jeden na przedniej łapce bo krzywo rośnie i sama go nie ciachne bo się boję. Weźmiemy też od wetki specjalny szamponik bo Łatulka znów ma bardzo suchą skórę więc dziś będzie salon piękności :lol:
Anulka1602

Jesteśmy już po wizycie. Łatulka była bardzo grzeczna i dzielna. Po badaniu i obcięciu pazurków pani doktor jak zawsze wytuliła i wygłaskała moją księżniczkę co oczywiście jej się podobało tym bardziej że pani doktor bardzo ją wychwalała od piękności itp. Ciekawa jestem czy teraz mój leniwiec nie popadnie w samo uwielbienie i nie będzie chodzić dumna jak paw :laugh:
Anulka1602

Waga moich dziewczyn przed chwilą wywołała u mnie opad szczeny :o
Łatulka(mamuśka)-1102gram
Ciastka(4miesiące)-907gram
Ciapka(4miesiące)-845gram
Chyba trochę się spasły :ups:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”