☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Nina i Pola - Czekamy na koleżankę :D

Post autor: Assia_B »

No my też nie podróżujemy za często, ale dla mnie było ważne, żeby trzymał się sam w samochodzie, bo czasem jadę sama ze świnkami za kierownicą, więc wolę żeby były bezpiecznie przypięte :)
katiusha

Post autor: katiusha »

W końcu jestem żołnierzem zawodowym Obrazek a ten typ z reguły musi być urządzeniem wielofunkcyjnym :szczerbaty:
Zatrudniaj Kochana, zawszę coś wykminię i prześlę plan szczegółowy, a jak coś, przybędę z odsieczą - choć daleko troszkę :lol:
Dlatego Assia zakupiłaś mercedesa!
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Serio jesteś żołnierzem :)? Podoba Ci się to?
katiusha

Serio :) Od 7 lat. Bardzo mi się podoba :102: Szkoła wojskowa jedynie była istnym survivalem :szczerbaty:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

ja zawsze chciałam być komandosem :szczerbaty: ale rodzice mnie wyśmiali :mrgreen: to potem chciałam być pilotem najlepiej takiego F16 :jupi: ale też zostałam wyśmiana :glowawmur: więc wszystko inaczej się potoczyło ... ale komandosem to nadal bym chciała być.
Katiusha szacun dla ciebie :buzki:
katiusha

Komandosem też bym chciała..Obrazek Ale z lotnictwem miałam dużo wspólnego, bo w ubezpieczeniu lotów byłam. Teraz mam międzynarodową, natowską jednostkę i jest super. Np. moja koleżanka z pracy - Hiszpanka ma trzech panów prośków :szczerbaty: Kiedyś ich wam pokażę. Ostatnio wspomagałam, jak pojechała na święta do Hiszpanii. No i język angielski, jako oficjalny w pracy.
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

Szacuneczek :shock: Wiele osób marzy, mało kto się odważy.
Pozdrawiam przód i tył słodkich dziewczyn :szczerbaty:
ANYA

Post autor: ANYA »

T. Frutti jak chcesz byc komandosem to zostan! Co Ci stoi na przeszkodzie? Na zmiane zawodu nigdy nie jest za pozno (wiem po sobie) Pozatym jak macie dziewczyny marzenia to je spelniajcie bo kiedys bedziecie zalowac.
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

jaaaaaaaaaaaa.... rozpłynęłam się jak dziecko na widok lizaka!!! :love: Ale ci zazdroszczę! I jeszcze ci wszyscy faceci w mundurach :yahoo:
katiusha

Eeee tam, nic strasznego. Można sobie postrzelać itp. :lol: Ale dzięki :buzki: U mnie w domu to ogólnie jest trepoza, bo Małż też jest żołnierzem :lol:
ANYA ma rację!!! Tak właśnie zrobiłam
Tutti :rotfl: Ale trzeba przyznać, że moi kumple z jednostki mają zdrowe podejście do życia. Trochę się na misjach napatrzyło, więc człowiek cieszy się, wszystkim, co dobre. Za nasze dzieci, prośki, nas i zdrówko ogólnieObrazek
Przepraszam, że odbiegam od tematu... :please:
Ostatnio zmieniony 16 sty 2015, 19:17 przez katiusha, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”