Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Harvejowa
Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/Zdjęcia
Etycjo najbardziej zależy mi na jej bezpieczeństwie i zdrowiu
Tak jak powiedziałaś o mniej więcej klasycznych porach wymieniam jej miseczkę z pysznościami. Rano tylko pyszczek wystawiła żeby zjeść jogurtu naturalnego i tak sobie śpi w domeczku
Nie zaglądam żeby jej nie stresować chociaż jak dawałam jej miskę to palec mi powąchała
Nie głaszczę...bo ona jeszcze się troszkę stresowała przy głaskaniu...chyba jej się podoba mój obecny stosunek do niej ;p nawet wczoraj wieczorem położyła się na domku i wyciągnęła stópki...ale co jakiś czas się drapała i lizała po brzuszku...zarządziłam wtedy pójście spać...żeby miała spokój ;p Brzuszek będę obserwować jak wyjdzie na spacer ale wydaje mi się, że nadal ma te malutkie piłeczki. Chociaż ona ma wyjątkowo mały brzuch...jak tak patrzyłam na nią wczoraj to obstawiałabym 2 kluski.
-
Harvejowa
Absolutnie się nie gniewam :d śliczne zdjęcia 
ja właśnie nie wiem...ona jak jest wyciągnięta to ma taki dziwny ten brzuszek...zaraz stawię zdjęcia...są rozmazane ale zarys widać
ja właśnie nie wiem...ona jak jest wyciągnięta to ma taki dziwny ten brzuszek...zaraz stawię zdjęcia...są rozmazane ale zarys widać
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Dorzuciłam Ci jeszcze zdjęcie stojącej chomiczki nie w ciąży. Jak wczoraj tak dziwie się zachowywała to jest całkiem możliwe, że jest już rozpakowana.
-
Harvejowa
zdjęcia robione 2 dni temu...wiem, że strasznie rozmazane ale widać zarys brzuszka...może jest normalny... ale jak miałam dżungarkę to jej brzuch był cały miękki i jednakowy zawsze i nigdy jej się nie rozkładał na dwie kulki po bokach jak go na czymś opierała przechodząc...

- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
No nic, mi się wydaje, ze po wczorajszym pokładaniu się i lizaniu brzuszka, po czym wychylaniu się juz tylko do połowy, coś tam jest na rzeczy. Nie zdziw się jak mlaskanie z domku usłyszysz
-
Harvejowa
jestem gotowa na wszystko
dziękuje za wsparcie
tyle zwierzęcych porodów przeżyłam...trzy kocie odbierałam (nawet robiłam kociakowi reanimację od odwinięciu z pępowiny), końskie porody też...a tu słodki chomiczek i taka panika
chyba przeraża mnie to, że tutaj nie mogę interweniować ;p
chyba przeraża mnie to, że tutaj nie mogę interweniować ;p
-
Assia_B
Będziesz chomiczkową babcią
? Ciekawe czy faktycznie Demolka jest w ciąży, jakby co to życzę powodzenia!
-
Harvejowa
jeszcze nie urodziła
brzuszek na miejscu...zbiera sobie zapasy i cały czas zabiera ręczniki papierowe ;p
-
Harvejowa
Asiu moim zdaniem tak ale mój chomik ma inną opinię na ten temat ;p Zobaczymy 
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
wije gniazdko 
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.