Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Harvejowa

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/Zdjęcia

Post autor: Harvejowa »

Etycjo najbardziej zależy mi na jej bezpieczeństwie i zdrowiu ;) Tak jak powiedziałaś o mniej więcej klasycznych porach wymieniam jej miseczkę z pysznościami. Rano tylko pyszczek wystawiła żeby zjeść jogurtu naturalnego i tak sobie śpi w domeczku ;) Nie zaglądam żeby jej nie stresować chociaż jak dawałam jej miskę to palec mi powąchała :) Nie głaszczę...bo ona jeszcze się troszkę stresowała przy głaskaniu...chyba jej się podoba mój obecny stosunek do niej ;p nawet wczoraj wieczorem położyła się na domku i wyciągnęła stópki...ale co jakiś czas się drapała i lizała po brzuszku...zarządziłam wtedy pójście spać...żeby miała spokój ;p Brzuszek będę obserwować jak wyjdzie na spacer ale wydaje mi się, że nadal ma te malutkie piłeczki. Chociaż ona ma wyjątkowo mały brzuch...jak tak patrzyłam na nią wczoraj to obstawiałabym 2 kluski.
Harvejowa

Absolutnie się nie gniewam :d śliczne zdjęcia ;)
ja właśnie nie wiem...ona jak jest wyciągnięta to ma taki dziwny ten brzuszek...zaraz stawię zdjęcia...są rozmazane ale zarys widać
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

Dorzuciłam Ci jeszcze zdjęcie stojącej chomiczki nie w ciąży. Jak wczoraj tak dziwie się zachowywała to jest całkiem możliwe, że jest już rozpakowana.
Obrazek
Harvejowa

zdjęcia robione 2 dni temu...wiem, że strasznie rozmazane ale widać zarys brzuszka...może jest normalny... ale jak miałam dżungarkę to jej brzuch był cały miękki i jednakowy zawsze i nigdy jej się nie rozkładał na dwie kulki po bokach jak go na czymś opierała przechodząc...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

No nic, mi się wydaje, ze po wczorajszym pokładaniu się i lizaniu brzuszka, po czym wychylaniu się juz tylko do połowy, coś tam jest na rzeczy. Nie zdziw się jak mlaskanie z domku usłyszysz
Obrazek
Harvejowa

jestem gotowa na wszystko ;) dziękuje za wsparcie ;) tyle zwierzęcych porodów przeżyłam...trzy kocie odbierałam (nawet robiłam kociakowi reanimację od odwinięciu z pępowiny), końskie porody też...a tu słodki chomiczek i taka panika :laugh:
chyba przeraża mnie to, że tutaj nie mogę interweniować ;p
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Będziesz chomiczkową babcią :D? Ciekawe czy faktycznie Demolka jest w ciąży, jakby co to życzę powodzenia!
Harvejowa

jeszcze nie urodziła :) brzuszek na miejscu...zbiera sobie zapasy i cały czas zabiera ręczniki papierowe ;p
Harvejowa

Asiu moim zdaniem tak ale mój chomik ma inną opinię na ten temat ;p Zobaczymy :D
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

wije gniazdko :D
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”