Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Ponad 8kg szczęścia & 14 tymczasów/kolejna dzidzia

Post autor: Cynthia »

Wróciliśmy z urlopu, na szczęście nie było upałów więc świniaki nie przysporzyły problemów opiekunowi.
Chłopaki rozrabiają w klatce, ale nie ma scysji, Groteska zrobiła się wyrodną matką i bardzo odgania dziewczyny, ma dość karmienia smarków. Hetera nie jest w ciąży, natomiast Masza jest na100%, pewnie dwa będą, do 20 września powinny się pojawić. Buba na 99% nie jest, ale i tak poczeka na Maszę, więc zyskamy pewność. Atomówki mają farta - Brawurka z Bajką zamieszkają u Grenvelle ze starszymi koleżankami, na Bójkę też są chętni :jupi: Avangarda trafi do DS dopiero końcem września, jej siostry penie wcześniej. Mama nie wiadomo. Chciałabym żeby znalazł się chętny na wszystkich 3 chłopaków....

Moje baby w porządku. Chłop też :ok:
maleńka

Re: Ponad 8kg szczęścia & 14 tymczasów/kolejna dzidzia

Post autor: maleńka »

No to teraz czekamy na zdjęcia :jupi:
katiusha

Re: Ponad 8kg szczęścia & 14 tymczasów/znów będą małe

Post autor: katiusha »

Raport pozytywny :102:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Cynthia? Czy prowadzisz księgi rachunkowe tych wszystkich wieprzków? ;) Ja bym nie spamiętała, kto gdzie i dlaczego...i jeszcze kto z kim... :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Lepiej za dużo ksiąg nie prowadzić bo potem nadgodziny na zamknięcie miesiąca :roll: Taka praca :lol:

Zdjęcia to bym też chętnie zobaczyła :D
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Dawno nie mieliśmy przygód zdrowotnych :levitation: Sonet dostał grzybka na pyszczku :glowawmur: A Miracle trochę oko łzawi... Czyżby czekała nas wizyta u dr Izy w tym tygodniu :glowawmur:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Ważenie kontrolne:
Flow 978g
Whisper 928g
Raspberry 496g
Dream 960g
Miracle 1103g
Ginger 1008g
Flair 1120g
Destiny 1190g
Sheeran 1180g
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Z trudem wracam do żywych.... A u Nas się dzieje: Lulu i Heterka mają rezerwację, i do wtorku na pewno trafią do DS, blisko, do Bielska, pięć par łapek do głaskania.... Myślę, że będzie ok...
Czekamy na powrót Granvelle, by Bajka i Brawurka również znalazł się w DS...
Jeśli samochód wróci do życia, 5 września również Bójka trafi do DS. Co prawda czeka ją spora podróż, ale pod czujnym okiem moim a potem DSu, mam nadzieję że będzie wszystko ok. Wiem, że trafi do świetnego domu i mam nadzieję, że któraś koleżanka ją przyjmie, potarganego postrzeleńca :szczerbaty:
Na Groteskę jest osoba chętna, Avangarda trafi do DS końcem września.... Fikcja i Farsa też mają rezerwację, ale coś mi DS zamilkł, pewnie zajęty....
Masza i Buba też mają swój fanklub, prowadzimy wstępne rozmowy, będzie WPA, pewnie we wrześniu, wcześniej niż połowa października świnki nigdzie się raczej nie wybiorą :idontknow:
Na czas wakacji Grzegorza trafi do nas prawdopodobnie Strzałek z Łatką. Szykuje się także wizyta chorego świnka, na ręcznym karmieniu. Tu mamy problem organizacyjny, bo na weekend wyjeżdżam, szukamy rozwiązania....
W każdym razie nie nudzimy się :ok:
Moje baby mają na to wszystko wywalone, żarcie ma być na czas, a reszta je ani ziębi ani grzeje :szczerbaty:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

o matko, jak Ty sobie radzisz z całym tym inwentarzem... :shock:
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Podziwiam! Tyle świn w jednym domu. Cały chlewik! A jeszcze jak rozmowne są to w domu cały czas głośno :D Ale z tego co widze to duzo tymczasow juz na rezerwacjach, więc niedługo wyfruną z gniazda. Bedziesz miała spokoj jak zostaną Ci twoje prosiaki. Pewnie bedzie to dziwne uczucie jak z tych 14 zrobi się kilka albo nawet 0 i zostaną Ci twoje pociechy. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”