Z trudem wracam do żywych.... A u Nas się dzieje: Lulu i Heterka mają rezerwację, i do wtorku na pewno trafią do DS, blisko, do Bielska, pięć par łapek do głaskania.... Myślę, że będzie ok...
Czekamy na powrót Granvelle, by Bajka i Brawurka również znalazł się w DS...
Jeśli samochód wróci do życia, 5 września również Bójka trafi do DS. Co prawda czeka ją spora podróż, ale pod czujnym okiem moim a potem DSu, mam nadzieję że będzie wszystko ok. Wiem, że trafi do świetnego domu i mam nadzieję, że któraś koleżanka ją przyjmie, potarganego postrzeleńca
Na Groteskę jest osoba chętna, Avangarda trafi do DS końcem września.... Fikcja i Farsa też mają rezerwację, ale coś mi DS zamilkł, pewnie zajęty....
Masza i Buba też mają swój fanklub, prowadzimy wstępne rozmowy, będzie WPA, pewnie we wrześniu, wcześniej niż połowa października świnki nigdzie się raczej nie wybiorą
Na czas wakacji Grzegorza trafi do nas prawdopodobnie Strzałek z Łatką. Szykuje się także wizyta chorego świnka, na ręcznym karmieniu. Tu mamy problem organizacyjny, bo na weekend wyjeżdżam, szukamy rozwiązania....
W każdym razie nie nudzimy się

Moje baby mają na to wszystko wywalone, żarcie ma być na czas, a reszta je ani ziębi ani grzeje