Dziewczyny bardzo go pokochały
 Moja mama stwierdziła, że to jest najfajniejsze ze wszystkich legowisk i koniecznie muszę zamówić więcej

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

świniaczki siusisają na te tekstylne leżaczki dużo. Ale cóż, mam drugi na wymianę. Chyba po prostu cierpliwie trzeba to wymieniać i prać. Może z czasem przestaną siusiać
 świniaczki siusisają na te tekstylne leżaczki dużo. Ale cóż, mam drugi na wymianę. Chyba po prostu cierpliwie trzeba to wymieniać i prać. Może z czasem przestaną siusiać 

Jutro kończę szyć zamówieniaPantee pisze:Kiedy będą jakieś gotowce?
 Od wtorku zabiorę się za gotowce.
 Od wtorku zabiorę się za gotowce.Sklerozawiśnia pisze: A bombki nie dotarły
 Przepraszam
 Przepraszam   
 Mam wrażenie jakby u mnie szczały , już nie siusiały, na potęgę, najsilniejszym moczem, na świeżutkie polarki, które po dwóch dniach od włożenia tak śmierdzą że w pokoju nie idzie wytrzymać, takie mam o to zajszczuchyŻaneta84 pisze:No takświniaczki siusisają na te tekstylne leżaczki dużo. Ale cóż, mam drugi na wymianę. Chyba po prostu cierpliwie trzeba to wymieniać i prać. Może z czasem przestaną siusiać
 Na kolanach od początku zawsze na kocyku i na podłodze, ciągle siku siku i siku. Teraz tylko jeden siusia, drugiemu się wymężniało
 Na kolanach od początku zawsze na kocyku i na podłodze, ciągle siku siku i siku. Teraz tylko jeden siusia, drugiemu się wymężniało