☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: COOL QUINTET czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Dropsio »

Biedna Ninka! Ja się strasznie boję na podwórku że mi komary czy mrówki prosięta pogryzą, a co dopiero osa. Brrrr...
Mnie ostatnio osa uwaliła w czoło bo prawie wlazłam na jej gniazdo :szczerbaty: A jakoś rok temu przyatakował mnie szerszeń, w łeb oberwałam. :roll: Kleszcze... Brrrr. Na szczęście nic nie wiadomo, jakoby choroby odkleszczowe zagrażały świnkom, bo ich "nie łapią". Na szczęście.
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Dropsio pisze: Na szczęście nic nie wiadomo, jakoby choroby odkleszczowe zagrażały świnkom, bo ich "nie łapią". Na szczęście.
Chociaż coś...
ANYA

Post autor: ANYA »

Cale szczescie, ze my nie mamy komarow :tired: bo jak bylam mlodsza to ile razy przez komary wyladowalam w szpitalu. Os tez jest jakos mniej....chociaz 2 lata temu moje dziecko polozylo reke na osie...no i wyladowalo pod kroplowka. Masakra, ja mam ciary na sama mysl.
W tym roku mielismy po kilka kleszczy i mam nadzieje, ze nic sie nam nie przyplatalo. Dobrze, ze na nie nie mamy reakcji alergicznych.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Guć jaki padnięty.. ale nie ma się co dziwić.. tyle lasek do "obrobienia" :szczerbaty:

Biedna Nincia.. be osa! jak mogla w takie śliczne uszko dziabnąć :angry:

katiusha jak już wróciłaś to pomęczę Cię pytaniami :szczerbaty: co masz pod matami? i co ile to coś wymieniasz? woni Ci? bo ja z seni powoli nie wyrabiam a wymieniać trzeba 2 razy dziennie.. a Ty masz tyle siks co ja to może zgapię :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Arya90

Post autor: Arya90 »

Jakie padnięte urlopem świniaki ! :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Ale świństwa miały wakacje :jupi: fajnie, że mogliście je spędzić razem :buzki:
Czekamy na więcej zdjęć ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

wybieg w salonie... mój by mnie zabił :D super!!@!
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Pani Strzyga

Natasza pisze:wybieg w salonie... mój by mnie zabił :D super!!@!
Mój mnie też. A jeśli on nie, to dzieci by mi świnki zadeptały pewnie... W każdym razie, lepiej nie ryzykować :)
katiusha

Post autor: katiusha »

Mój czasem zezwala, ale najczęściej uprawiam ten proceder, gdy jest wyjechany z chaty hihihi!
Dorotezka - pod matami mam warstwę pelletu (Pinio i Cat's best - drewniany zbrylający tam gdzie najwięcej siurają) Co dwa dni zabieram spod maty najbardziej zużyte "wyspy", co pięć dni przesiewam pellet (jak pisałam - tą siatką z frytkownicy :redface: ) i dosypuję nowego po wyczyszczeniu wykładziny pcv, która jest pod spodem. Na dno dosypuję też neutralizator zapachu, taki w proszku. Nie ma żadnego nieprzyjemnego zapaszku przez cały czas.

Miałam trzy dni w robocie bardzo zajęte...Ale na szczęście dziś wypuścili nas wcześniej i dopadłam listonosza z przesyłką z Hipcia - Trovet ( bo pokochały) CC (bo mieszam z Trovetem i zjadają wszystko) plus neutralizatory zapachów: w sprayu (Smell) i dwa inne w proszku - pod matę do pelletu. Na CN są obrażone i zniesmaczone...Bankructwo mnie czeka hahaha!

Dobra. Wspominki z wakacji:

Rozwijamy naszą strażniczkę prywatności na tarasie:

Obrazek

Tak zwykle wyglądało pranie:

Obrazek

Nocne życie:

Obrazek

Najbardziej zawzięci "kanalarze":

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Odpoczynek i hasanie:

Obrazek
Obrazek

Buszujący w zieleninie:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

"Kim jesteś czerwony koraliku?"

Obrazek
Obrazek

"halo halo Mietku!? Halo, halo Sławku?! Czy mamy łączność?"

Obrazek

"Wypuszczam węża i idę na łowy"

Obrazek

"Maleńka! Jestem Gucio! Zapamiętaj to imię, bo niedługo będziesz je krzyczeć...gulgulgulgrrrr...Ale HALO!!! Co to za podglądanie!! Odrobiny intymności tu nie można uraczyc!!!!"

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jemy pyszności!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Naszej rekonwalescentce sierść odrasta ładnie:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

"Nie wiem już, jak mam leżeć, aby odleżyn nie było.."

Obrazek
Obrazek
Obrazek

"Duża..Ile jeszcze tego urlopu, bo padamy z nóg...To Bizancjum już nas męczy..."

Obrazek
Obrazek
Obrazek

:lol:
Pani Strzyga

Stęskniłam się za tymi ślicznymi mordkami :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”