Mnie ostatnio osa uwaliła w czoło bo prawie wlazłam na jej gniazdo
☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dropsio
Re: COOL QUINTET czyli G.K.N.A.P SQUAD :D
Biedna Ninka! Ja się strasznie boję na podwórku że mi komary czy mrówki prosięta pogryzą, a co dopiero osa. Brrrr...
A jakoś rok temu przyatakował mnie szerszeń, w łeb oberwałam.
Kleszcze... Brrrr. Na szczęście nic nie wiadomo, jakoby choroby odkleszczowe zagrażały świnkom, bo ich "nie łapią". Na szczęście.
-
Pani Strzyga
Chociaż coś...Dropsio pisze: Na szczęście nic nie wiadomo, jakoby choroby odkleszczowe zagrażały świnkom, bo ich "nie łapią". Na szczęście.
-
ANYA
Cale szczescie, ze my nie mamy komarow
bo jak bylam mlodsza to ile razy przez komary wyladowalam w szpitalu. Os tez jest jakos mniej....chociaz 2 lata temu moje dziecko polozylo reke na osie...no i wyladowalo pod kroplowka. Masakra, ja mam ciary na sama mysl.
W tym roku mielismy po kilka kleszczy i mam nadzieje, ze nic sie nam nie przyplatalo. Dobrze, ze na nie nie mamy reakcji alergicznych.
W tym roku mielismy po kilka kleszczy i mam nadzieje, ze nic sie nam nie przyplatalo. Dobrze, ze na nie nie mamy reakcji alergicznych.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Guć jaki padnięty.. ale nie ma się co dziwić.. tyle lasek do "obrobienia"
Biedna Nincia.. be osa! jak mogla w takie śliczne uszko dziabnąć
katiusha jak już wróciłaś to pomęczę Cię pytaniami
co masz pod matami? i co ile to coś wymieniasz? woni Ci? bo ja z seni powoli nie wyrabiam a wymieniać trzeba 2 razy dziennie.. a Ty masz tyle siks co ja to może zgapię 
Biedna Nincia.. be osa! jak mogla w takie śliczne uszko dziabnąć
katiusha jak już wróciłaś to pomęczę Cię pytaniami
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ale świństwa miały wakacje
fajnie, że mogliście je spędzić razem
Czekamy na więcej zdjęć
Czekamy na więcej zdjęć
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
wybieg w salonie... mój by mnie zabił
super!!@!
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
-
Pani Strzyga
Mój mnie też. A jeśli on nie, to dzieci by mi świnki zadeptały pewnie... W każdym razie, lepiej nie ryzykowaćNatasza pisze:wybieg w salonie... mój by mnie zabiłsuper!!@!
-
katiusha
Mój czasem zezwala, ale najczęściej uprawiam ten proceder, gdy jest wyjechany z chaty hihihi!
Dorotezka - pod matami mam warstwę pelletu (Pinio i Cat's best - drewniany zbrylający tam gdzie najwięcej siurają) Co dwa dni zabieram spod maty najbardziej zużyte "wyspy", co pięć dni przesiewam pellet (jak pisałam - tą siatką z frytkownicy
) i dosypuję nowego po wyczyszczeniu wykładziny pcv, która jest pod spodem. Na dno dosypuję też neutralizator zapachu, taki w proszku. Nie ma żadnego nieprzyjemnego zapaszku przez cały czas.
Miałam trzy dni w robocie bardzo zajęte...Ale na szczęście dziś wypuścili nas wcześniej i dopadłam listonosza z przesyłką z Hipcia - Trovet ( bo pokochały) CC (bo mieszam z Trovetem i zjadają wszystko) plus neutralizatory zapachów: w sprayu (Smell) i dwa inne w proszku - pod matę do pelletu. Na CN są obrażone i zniesmaczone...Bankructwo mnie czeka hahaha!
Dobra. Wspominki z wakacji:
Rozwijamy naszą strażniczkę prywatności na tarasie:

Tak zwykle wyglądało pranie:

Nocne życie:

Najbardziej zawzięci "kanalarze":

Odpoczynek i hasanie:

Buszujący w zieleninie:

"Kim jesteś czerwony koraliku?"

"halo halo Mietku!? Halo, halo Sławku?! Czy mamy łączność?"

"Wypuszczam węża i idę na łowy"

"Maleńka! Jestem Gucio! Zapamiętaj to imię, bo niedługo będziesz je krzyczeć...gulgulgulgrrrr...Ale HALO!!! Co to za podglądanie!! Odrobiny intymności tu nie można uraczyc!!!!"

Jemy pyszności!!

Naszej rekonwalescentce sierść odrasta ładnie:

"Nie wiem już, jak mam leżeć, aby odleżyn nie było.."

"Duża..Ile jeszcze tego urlopu, bo padamy z nóg...To Bizancjum już nas męczy..."

Dorotezka - pod matami mam warstwę pelletu (Pinio i Cat's best - drewniany zbrylający tam gdzie najwięcej siurają) Co dwa dni zabieram spod maty najbardziej zużyte "wyspy", co pięć dni przesiewam pellet (jak pisałam - tą siatką z frytkownicy
Miałam trzy dni w robocie bardzo zajęte...Ale na szczęście dziś wypuścili nas wcześniej i dopadłam listonosza z przesyłką z Hipcia - Trovet ( bo pokochały) CC (bo mieszam z Trovetem i zjadają wszystko) plus neutralizatory zapachów: w sprayu (Smell) i dwa inne w proszku - pod matę do pelletu. Na CN są obrażone i zniesmaczone...Bankructwo mnie czeka hahaha!
Dobra. Wspominki z wakacji:
Rozwijamy naszą strażniczkę prywatności na tarasie:

Tak zwykle wyglądało pranie:

Nocne życie:

Najbardziej zawzięci "kanalarze":

Odpoczynek i hasanie:

Buszujący w zieleninie:

"Kim jesteś czerwony koraliku?"

"halo halo Mietku!? Halo, halo Sławku?! Czy mamy łączność?"

"Wypuszczam węża i idę na łowy"

"Maleńka! Jestem Gucio! Zapamiętaj to imię, bo niedługo będziesz je krzyczeć...gulgulgulgrrrr...Ale HALO!!! Co to za podglądanie!! Odrobiny intymności tu nie można uraczyc!!!!"

Jemy pyszności!!

Naszej rekonwalescentce sierść odrasta ładnie:

"Nie wiem już, jak mam leżeć, aby odleżyn nie było.."

"Duża..Ile jeszcze tego urlopu, bo padamy z nóg...To Bizancjum już nas męczy..."

-
Pani Strzyga
Stęskniłam się za tymi ślicznymi mordkami