. Nie wszystko naraz
. Nie wszystko naraz   .
 .Moderator: pastuszek
 . Nie wszystko naraz
. Nie wszystko naraz   .
 . A ja się tak cieszyłam ,że taką wagę na ręcznym karmieniu trzyma.
 A ja się tak cieszyłam ,że taką wagę na ręcznym karmieniu trzyma. .
 . 

Własnie oni tam uważają,że dobra jest tylko karma JR Farms , a moje tknąć nie chciały. Matyldzia dzisiaj tylko siano i zioła chce jeść, nawet ukochanego buraczka nie chciała i już mi 50 g zjechała, to chyba niezbyt zdrowe takie chudnięcie. U niej czuć tłuszczyk na brzuchu, bo u Tosi już tak nie. Misia ma idealna wagę uważam, trzyma teraz 1070g i jest bardzo sprawna! Tylko ona najwięcej z nich biega. A z Fisiąga rośnie szalona świnka!
 Własnie oni tam uważają,że dobra jest tylko karma JR Farms , a moje tknąć nie chciały. Matyldzia dzisiaj tylko siano i zioła chce jeść, nawet ukochanego buraczka nie chciała i już mi 50 g zjechała, to chyba niezbyt zdrowe takie chudnięcie. U niej czuć tłuszczyk na brzuchu, bo u Tosi już tak nie. Misia ma idealna wagę uważam, trzyma teraz 1070g i jest bardzo sprawna! Tylko ona najwięcej z nich biega. A z Fisiąga rośnie szalona świnka! Tosia już dzisiaj normalnie wciąga jedzonko.
  Tosia już dzisiaj normalnie wciąga jedzonko.  
 Uwielbiam pączki
  Uwielbiam pączki  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Ja też jadę z Tolą za dwa tygodnie bo boję się na święta zostawić ją bez korekcji... Tosi ja bym w ogóle nie odchudzała. Świnka, która ma problemy zębowe musi mieć zapas bo w każdej chwili może drastycznie zacząć chudnąć...
 Ja też jadę z Tolą za dwa tygodnie bo boję się na święta zostawić ją bez korekcji... Tosi ja bym w ogóle nie odchudzała. Świnka, która ma problemy zębowe musi mieć zapas bo w każdej chwili może drastycznie zacząć chudnąć... 
  Robisz jej inhalacje?
 Robisz jej inhalacje?