Cynia [*] i Robinia [*]
Moderator: pastuszek
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Cynia [*] i Robinia plus Szelest.
Dzisiejsza wizyta: 880g, (plus 10g). Opis dr Kuby Sadlowskiego: brak wysięku w zębodole, goi się, redukuję wszystkie arkady do wysokości fizjologicznej.
Kontrola za miesiąc. żadnych leków, ew. dokarmianie w razie gorszego apetytu, przez pierwsze dni loxicom.
Czyli mam jakby dwie zdrowe świnie? No prawie zdrowe. Ale niewymagające - w każdym razie natenczas - podawania leków
A w ogóle Robinia jest śliczna i urocza, a jej niewidomy partner potrafi uprawiać absolutnie mistrzowski popkorning. Ona już niespecjalnie - jednak wiek robi swoje, ale też czasami hycnie.
Kontrola za miesiąc. żadnych leków, ew. dokarmianie w razie gorszego apetytu, przez pierwsze dni loxicom.
Czyli mam jakby dwie zdrowe świnie? No prawie zdrowe. Ale niewymagające - w każdym razie natenczas - podawania leków
A w ogóle Robinia jest śliczna i urocza, a jej niewidomy partner potrafi uprawiać absolutnie mistrzowski popkorning. Ona już niespecjalnie - jednak wiek robi swoje, ale też czasami hycnie.
- zwierzur
- Kontakt:
Hycającą Robinię ujrzeć pożądam wielce! Cudni są, fantastycznie, że na siebie trafili.
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nie wiem dlaczego potem, najedzeni, wyspani, już nie są tacy ekstrawertyczni, ale nie są. Skoki tylko o poranku, jeszcze przed zwinięciem rolet, po ciemku. Więc musiałabym Cie zaprosić o siódmej rano, a wtedy bywam skrajnie nietowarzyska
- zwierzur
- Kontakt:
Wizytowałabym w charakterze zombie-nieboszczki, gdyż nie moja to pora aktywności jakiejkolwiek, o towarzyskiej nie wspominając...porcella pisze:Nie wiem dlaczego potem, najedzeni, wyspani, już nie są tacy ekstrawertyczni, ale nie są. Skoki tylko o poranku, jeszcze przed zwinięciem rolet, po ciemku. Więc musiałabym Cie zaprosić o siódmej rano, a wtedy bywam skrajnie nietowarzyska
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No więc dynia! Dynia to jest przebój sezonu. Cykorie, liscie wszelakie, kalarepy, eko-nieeko... wszystko to idzie na bok, bo podano dynię! Faktem jest, że to dynia ekskluzywna, luksusowa, dynia z bazarku z gospodarstwa pod Raszynem, z tych gigantycznych podlugowatych zielonych, no ale żeby aż tak... Ciekawe, czy jutro pasja wygaśnie?
- zwierzur
- Kontakt:
U mnie fanem hallowenowego warzywka jest Hanys. Dynia podana, reszta się nie liczy! Długo już tak ma.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
- zwierzur
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jemy, tyjemy. W czwartek Robinia jedzie kontrolować zgryz.