Gdańskie Morświny x3
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gdańskie Morświny ♥ Zdjęcia str. 23!
Mi raz Kala zeskoczyła z łóżka, ona ma dziwne pomysły czasem, więc wybiegi na łóżku odpadają 

yyyy ocet?:P nie wiem u mnie raczej kocyk dawal radeBulletproof pisze:Zważyłam znowu całą trójeczkę i mogę się pochwalić, że od przyjazdu "Malutkiej-już nie takiej malutkiej" nabyła ona 80gr![]()
Wczoraj biorąc przykład z osób na forum zrobiłam im kanapowy wybieg kiedy ja przeglądałam Youtube. Nie zauważyłam że któraś z panien postanowiła wypróżnić pęcherz na moją czyściutką kanapę![]()
Liczyłam że chociaż jakoś kocyk to wchłonie, ale nic z tego.
Macie jakieś sprawdzone sposoby na czyszczenie kanap z plam moczu, dopóki mama nie wróciła z wyjazdu?

- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ojeny lorain strasznie ci dziękuję! Po occie wszystko zeszło, nie ma żadnych śladów! Mam nauczkę żeby puszczać świnie tylko po podłodze.. 

Ocet dobry na wszystko
polecam dodawanie do prania swinskiego, wszysciutko schodzi przy 40 stopniach 

- Bulletproof
- Kontakt:
Dziś mamy pierwszą rocznicę założenia tego wątku! 

- Bulletproof
- Kontakt:
Dzisiaj stwierdziłam że pokażę Karmelowi malutką jakoś tak bardziej niż przez kraty i był zachwycony!
Ona mniej.. Karmel na szczęście jest bardzo łagodny i jedyne co robi to wylizuje całą (zwłaszcza uszka) i tak naprawdę nie wiem dlaczego
Taki instynkt? Rodzina mówi że "zmiękcza sobie jedzonko"
Później jak przyniosłam mu Malibu to kompletnie ją olał, Tequillę też, już znajome zapachy. Albo tak bardzo mu się Mała spodobała

Później jak przyniosłam mu Malibu to kompletnie ją olał, Tequillę też, już znajome zapachy. Albo tak bardzo mu się Mała spodobała

- Bulletproof
- Kontakt: