Owieczki -Lukrecja, Vanilia, Cremona /Mińsk Maz./ DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

key_west

Re: Owieczki -Lukrecja, Vanilia/Mińsk Maz./- wstępna rezerwa

Post autor: key_west »

Gaja pisze:Jutro WPA :D
Oj, tak :) już jesteśmy w blokach startowych ;)
Ale Gren ma bardzo miły głos i to dodaje nam otuchy :D
key_west

kimera pisze: O, tak, doskonały pomysł. Przydają się szaliki polarowe, czapki, bluzy, które można spruć. "watę" poliestrową można kupić w hurtowni tapicerskiej albo w internecie.
Rzeczywiście pomysł świetny. Poszłam szlakiem lumpeksów, które poleciła starsza córka i zdobyłam polarowy jasnozielony koc :D W sam raz na to, żeby pasły się na nim owieczki :lol:
Kimera, dzięki za pomysł hurtownią tapicerską :buzki: właśnie się zastanawiałam gdzie kupić wypełnienie do materacyków, które postanowiłam ściągnąć od katiushy. Owieczki nie będą miały takich luksusów jak u katiushy, ale chciałabym, żeby było im miło i wygodnie :)

Jutro o 16.00 kciuki bardzo potrzebne!
key_west

Odliczamy minuty do WPA :102: :świnka1:
Awatar użytkownika
gren
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: gren »

Oficjalnie ogłaszam, że WPA wypadło bardzo pozytywnie i świnki mogą przeprowadzać się do nowego domku :D
Dawna grenouille ;)
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Gratulacje :D :yahoo:
key_west

Tadam! Przeszłyśmy weryfikację :102:
Chociaż... Ala w zeszłym roku kupiła świetną bluzkę ze świnką morską w charakterze królowej angielskiej, miała ją założyć na WPA, no i zapomniała... wszystko przez ten stres :tired:
Najważniejsze jednak, że stała się opiekunką słodkich owieczek - Obrazek Obrazek :jupi:

cdn.
key_west

Chcę dodać, że zapadła jeszcze jedna ważna decyzja.
Mamy ciągły kontakt z adopcjami kotów i psów ze schronisk i wiemy, że dosyć typowe jest zmienianie zwierzętom imion na nową drogę życia.
Początkowo Ala też miała swój pomysł na imiona, ale stwierdziła, że w domu tymczasowym owieczki miały tak dobrze, że zmiana jest niepotrzebna i owieczki zostają przy imionach dotychczasowych :love:

Teraz zabieramy się za dzwonienie po rodzinie i znajomych, bo oni z niecierpliowścią czekają na informacje :)

Gaju... dziękujemy za dotychczasową opiekę nad owieczkami, tak jak obiecałam będziemy w stałym kontakcie :love:
Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Post autor: Gaja »

gren pisze:Oficjalnie ogłaszam, że WPA wypadło bardzo pozytywnie i świnki mogą przeprowadzać się do nowego domku :D
Dziękuję Ci, gren za przeprowadzenie WPA i świetne wieści :buzki:

Key_west - ani przez chwilę nie pomyślałam, że mogłoby być coś nie tak ;) Szykujcie duże ilości ogórków i zieleninki (dobrze, że jest jeszcze zielona trawka i mleczyk, które owieczki uwielbiają ) - trzeba się przecież wkraść w łaski nowych domowników. Jak to się mówi - przez żołądek do serca :lol:

Bardzo się cieszę ! :jupi:
key_west

gren pisze:Oficjalnie ogłaszam, że WPA wypadło bardzo pozytywnie i świnki mogą przeprowadzać się do nowego domku :D
Harvejowa pisze:Gratulacje (...) :yahoo:
Gaja pisze:(...) Key_west - ani przez chwilę nie pomyślałam, że mogłoby być coś nie tak (...) Szykujcie duże ilości ogórków i zieleninki (dobrze, że jest jeszcze zielona trawka i mleczyk, które owieczki uwielbiają ) - trzeba się przecież wkraść w łaski nowych domowników. Jak to się mówi - przez żołądek do serca :lol:

Bardzo się cieszę ! :jupi:
Zielona trawka i mleczyki będą bez chemikaliów, bo z chwastami rozprawiam się tylko przy pomocy noża.
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa, kciuki i życzenia, bardzo się cieszymy :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”