Bazarek z gadżetami SPŚM. Zapraszamy po kubki i torby !
Moderatorzy: pastuszek, Anula, justynuszek
Re: Bazarek z gadżetami SPŚM :)
Czy gadżety (świński poradnik, brelok, przypinka) można odebrać gdzieś w Warszawie? Czy konieczna jest wysyłka?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Można chyba odebrać u Pucki, trzeba poczekać aż pucka przyjdzie i powie że można 

Ok. To czekam na wiadomośćCynthia pisze:Można chyba odebrać u Pucki, trzeba poczekać aż pucka przyjdzie i powie że można

Kalendarz będę odbierała u pucki i świetnie byłoby gdyby i inne gadżety się dało od razu

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Na pewno nie przed Świętami, rozważamy zrobienie kubków, ale pewnie z innymi wzoramipatrycja pisze:Czy są szanse na to, że pojawią się kubki?

Kubki przed Mikołajkami czy Świętami były super na prezenty, ale nie narzekam tylko czekam bo i tak macie pewnie mnóstwo roboty i tak bez tych kubków. Czekałam grzecznie, aż się pojawią
.

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Kalendarze odbiorę od Ani kiedyś niedługo. ale nie jutro ani nie w piątek. Przy dobrych wiatrach w przyszłym tygodniu. Dam znać.
chciałabym zamówić kalendarz i wszystkie dostępne wzory kubeczków
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Zapraszam na maila 
Kubków brak.

Kubków brak.
Ja mam jeszcze jakieś kubki (tylko nie wiem, czy te dobre jakościowo, czy gorsze - jak ktoś byłby zainteresowany, to sprawdzę), jeden magnes, trochę przypinek, trochę książeczek zdrowia i kilka poradników oraz teczki. Można odebrać osobiście w Warszawie na Woli lub na Mokotowie