my juuż chcemy proooosiiimyyy!!!
Moderator: pastuszek
 Oby zgoda panowała cały czas
 Oby zgoda panowała cały czas  

Taka mały ciekawska spryciula. Odważna i kontaktowa. Na wybiegu chodziła mi po stopach, śmiga tak,że grubasy jej nie dogonią
 Taka mały ciekawska spryciula. Odważna i kontaktowa. Na wybiegu chodziła mi po stopach, śmiga tak,że grubasy jej nie dogonią  Misia nas zadziwiła- w ogóle jej nie zaczepiała. Moja mądra królowa
  Misia nas zadziwiła- w ogóle jej nie zaczepiała. Moja mądra królowa   Za to Matylda ją w klatce gania.
 Za to Matylda ją w klatce gania.

:
 :

to jak we trójkę jedzą siano przepiękne
 to jak we trójkę jedzą siano przepiękne  i ze śpiącą bulwą też
 i ze śpiącą bulwą też  

Mam nadzieję, że Matylda trochę odpuści, jak się bliżej poznają - Fisiąg zazwyczaj nie miała problemu z zadzierzgiwaniem znajomości na dłuższą metę. Nawet jak w pierwszej chwili nie wszyscy są przekonani, z czasem uroczość małej bierze górę
 Mam nadzieję, że Matylda trochę odpuści, jak się bliżej poznają - Fisiąg zazwyczaj nie miała problemu z zadzierzgiwaniem znajomości na dłuższą metę. Nawet jak w pierwszej chwili nie wszyscy są przekonani, z czasem uroczość małej bierze górę  Będę tu zaglądać ciągle
 Będę tu zaglądać ciągle  
 przepiękne stado
 przepiękne stado  no i nigdy chyba się nie napatrzę na tą waszą klatkę! Cudo
 no i nigdy chyba się nie napatrzę na tą waszą klatkę! Cudo 
 Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
 Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 
 Fanaberka 05.03.2019
 Fanaberka 05.03.2019 Gburka 17.05.2020
 Gburka 17.05.2020 Przecudowna nowa lokatorka i boskie fotki. Uwielbiam Twoje stado, jest wspaniałe
 Przecudowna nowa lokatorka i boskie fotki. Uwielbiam Twoje stado, jest wspaniałe  

) wreszcie masz jakiegoś poczochrańca
 ) wreszcie masz jakiegoś poczochrańca