Moderator: pastuszek
Tak masuje, zdarza się że częściej niż raz dziennie. U mnie nie jest tak że się czasem przytyka - ono jest przytkane cały czas jeżeli nie stosujemy kropel. Przy stosowaniu max 2 tyg. przerwy.dortezka pisze:a masujesz ten kanalik? u Fifi mojej też czasem się przytyka.. wet kazał masować i póki co jest ok.. Czasem jak widzę, że zaczyna oczko łzawić to masuję parę razy dziennie i szybko mija już bez żadnych kropel
Abba lepiej - zdecydowanie lepiej na tyle, że nie szłam dzisiaj do weta. Wcina wszystko normalnie, w ogóle nie leży na boczku, podkurczania łapek nie zaobserwowałam. Mam wrażenie, że ją to trochę osłabiło, ale widzę że w porównaniu do wczorajszego dnia ma więcej sił. Wzdęcie nie mam pojęcia po czym mogło być - nie dostają kapusty, brukselek, kalarepy - wiem ze to Abbie nie służy nawet nie kuszą mnie te rzeczy w warzywniaku.AnitaEwelina pisze:U mnie raz Beza miała wzdęcia i tez nie bardzo wiedziałam po czym, bo cały czas jedzą razem podobnie. Espumisan w kropelkach pomógł. A jak Abba? Pomogło? Ja teraz byłam trochę chora i laski mocno zaniedbane - widać, że leń z tej mojej córeczki. Mąż narzekał, że woda ciągle stara w poidełku, że trawy jej się zrywać nie chciało i .... "wszystko musiał robić sam..." (na moje troszkę przesadza, bo nie ma z nimi aż tyle roboty - ale cieszę się, że trochę się nimi zajął).
Psotka pewnie urosła???Ciekawe czy dogoniła wielkością Abbę? Maluchy szybko rosną a moja Krema już prawie taka jak Beza...
Pozdarwiamy