☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
tuttifrutti

Re: Nina i Pola - Czekamy na koleżankę :D

Post autor: tuttifrutti »

a wiecie co... ja moim jeszcze nigdy nie dawałam selera naciowego, muszę spróbować czy posmakuje :think:
ale z tymi zakupami to idę ostro w głowie mam wszystkie potrzebne rzeczy i jak dopadnę się do warzywniaka to wychodzę taka szczęśliwa, że kompletnie zapominam zaliczyć drugi sklep... no a potem przekraczam próg mieszkania i jest "wiedziałam, że czegoś ku... zapomniałam :angry: ". Dobrze, że w domu zawsze chociaż te ziemniaki czy ryż mam :rotfl: Kiedyś wpadła koleżanka i "co ty odchudzasz się?" hahahaha taaaa... ja...
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Musisz spróbować tzn. Freddy i Teddy muszą spróbować, u mnie wszyscy lubią seler naciowy i to bardzo :D
tuttifrutti

może dzisiaj zafunduje im :mrgreen: czekamy na paczkę z hipcia i się już doczekać nie możemy :yahoo: ja to chyba zaraz jajko zniosę :levitation:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ojj ja też tak zawsze czekam na paczuszkę i mówię chłopakom, że pyszności będą. To ostatnie zamówienie w czwartek w nocy zapłaciłam (składałam dwa dni wcześniej ale nie zapłaciłam, bo mi się przypomniało, że chciałam jeszcze beaphar nature i pisałam maila z prośbom o dołożenie do zamówienia i podliczenie na nowo) więc jak w piątek wysłali to wiadomo dopiero w poniedziałek dotarło a ja latałam 4 dni nakręcona że chcę już poniedziałek i prośkowe prezenty :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

:102: A ja dziś się doczekałam :mrgreen: Przyszedł drybed wrzosowy, nowy duży transporter i kula smakula :lol:
Jak przy okazji będę robić fotki, to wam pokażę. Dziś laskom podwozie wyprałam. Trochę się obraziły, ale tak połowicznie, bo całych nie mydliłam, tylko kuperki i podbródki zafajdane :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

No pochwal się zakupami :jupi: Ostatnio taka moda :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Hahaha chwal się, chwal :D

Ja muszę właśnie transporter kiedyś kupić większy, bo mam taki mały plastikowy a marzy mi się taki transporter torba ;)
Mam taki czerwony
http://hipcio.sklep.pl/produkt/trixie-t ... -30cm-5904
A chce taki tylko większy
http://hipcio.sklep.pl/produkt/zolux-to ... wer-423410

Tylko właśnie nie wiem jak to się sprawować będzie, a większy potrzebuje żeby mi się dwa prośki mieściły ;)
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ja mam plastikowy transporter i jestem z niego zadowolona... Te torby wydają mi się mało stabilne jakoś...

Też chciałabym kupić kulę smakulę, ale boję się, że chłopcy nie będą nią zainteresowani... Ale może przy kolejnym zamówieniu... Kto wie :D
tuttifrutti

ja też mam plastikowy transporter, tak wygląda:
http://hipcio.sklep.pl/produkt/et-trans ... plastikowy

powiesiłam im w środku nawet hamak/pięterko i przyznam, że jak podróżuje dość długie trasy to super się sprawdza :ok:
ja to dziś taka już podjarana, że co chwilę sprawdzam gdzie już paczka dotarła :laugh: Jak przyjdzie listonosz to z radością się na niego rzucę :yahoo:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Tak teraz pomyślałam, że plastikowy chyba bezpieczniejszy jest, bo nic świni nie zgniecie a w materiałowym może :? Na razie się zastanowię jaki chce, mam ten mały transporter jedno-świnkowy i takie duże koszyki/skrzynki plastikowe składane i spokojnie do weterynarza wystarczą, dłuższej podróży z prosiaczkami nie planuje więc mam czas na zakup ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”