Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.

Post autor: kleymore »

Aishka to świnka wietnamska, ale jakaś trochę kolorowa :szczerbaty:

A Agatka z nudów chciała być dalmatynką, tylko jej się odechciało w trakcie :laugh:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Nowy kącik dziewczynek :102:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kleymore
Kontakt:

Prześlicznie :buzki: Znając życie tata pomagał :laugh:
anuleczka

Nagrałam wczoraj jak Aishka ćwierka! Prawie 4 minuty i w ogóle nie reagowała na nagrywanie i mówienie do niej :D

Od 1:53 zaczyna się filmik, wcześniej tylko ćwierkanie. Prawie jak Rihanna a Agatka jej wierna fanka :jupi:
https://www.youtube.com/watch?v=xrntsz8O4ug
ANYA

Post autor: ANYA »

O rany. Na poczatku myslalam, ze to sciema, ze np wlaczyl Ci sie alarm albo cos. Ale to faktycznie ona cwierkala :shock: moje swinie nigdy jeszcze nie cwierkaly. CO znaczy to cwierkanie?
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, 11:28 przez ANYA, łącznie zmieniany 1 raz.
kleymore
Kontakt:

Ja nagrywałam i na początku chciałam zostawić to bez obrazu. Stałam w przedpokoju, w pokoju było ciemno, ale podeszłam bliżej, najpierw jedna lampa, druga lampka a ona nie przestawała :glowawmur: Na początku słychać trzaskanie podłogi, kocimi ruchami zbliżałam się do klatki :laugh: :laugh:
ANYA

Post autor: ANYA »

NO dobra ale o co chodzi z tym cwierkaniem? Dlaczego swinki cwierkaja?
anuleczka

ANYA pisze:O rany. Na poczatku myslalam, ze tos ciema, ze np wlaczyl Ci sie alarm albo cos. Ale to faktycznie ona cwierkala :shock: moje swinie nigdy jeszcze nie cwierkaly. CO znaczy to cwierkanie?
Pierwszy raz mam tak kontaktową świnkę. Rujkę miały obie tydzień temu, więc to nie rujka. Jej się często zdarza takie ćwierkanie :lol: Nie wiem ale z moich obserwacji wywnioskowałam, że ona strasznie jest związana z Agatką. Robi to jak ma dobry humor i jak jest radosna i zadowolona. Może to oznaka szczęścia? Czasami zmienia głos z wysokiego na niski i to jeszcze inaczej brzmi jak śpiew ptaka. Jakby różne dźwięki dodaje.

Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

Jejuu! Świetne! Czopi też wydaje takie "ćwierki", ale przez pięć sekund góra. Piękne to :love:
Pamiętam jak świnka, która u mnie stacjonowała też zaczęła tak śpiewać... Myślałam, że nawdychała się helu czy coś :lol:

Czytałam, że takie ćwierkanie oznacza mega zadowolenie, taki najwyższy jego poziom :)
Angelika1989

Post autor: Angelika1989 »

Moja Tośka dawała taki koncert o 2 w nocy :) Słyszałam ją przez dwoje zamkniętych drzwi. Na początku zastanawiałam się co to. Brzmiało jak ptak, tylko jakieś szybsze to ćwierkanie :lol: A jak do niej podeszłam to zaczęła gruchać, biegać i skakać po całej klatce :) Dziwna sprawa. Ale ćwierkanie niesamowite.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”