Esme-po leczeniu/Brunka(rez. Odeta)/CleoDS/Niezapominajka[*]
Moderator: silje
Re: Esme-po leczeniu/Brunka(rez. Odeta)/CleoDS/Niezapominajk
nie ma co, Brunia to najbardziej oczekiwania świnia na świecie
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Manicure i pedicure zrobiony, można ruszać w drogę
Trzeba jej odeto łapki smarować, bo przez to, że koślawe lekko, ma tendencje do zgrubień skóry - nie wiem, czy da się to kiedyś wyleczyć do końca, wątpię Taka jej uroda, czarownicy
Trzeba jej odeto łapki smarować, bo przez to, że koślawe lekko, ma tendencje do zgrubień skóry - nie wiem, czy da się to kiedyś wyleczyć do końca, wątpię Taka jej uroda, czarownicy
będzie mieć swojego osobistego pedicurzyste
Brunka u mnie, trochę "sika po majtach" i się stresuje, jak ją wzięłam na ręce, to jej prawie oczy z orbit wyszły. Zakryłam jej zatem pół pudełka, żeby się czuła bezpieczniej i jest lepiej - coś tam sobie chrupie. Dobrze że się boi, znaczy że mądra świnia i swój rozum ma - coś się zmieniło, to trzeba uważać
Mam ją już drugi raz na TDT i powiem Wam, że różnica między starą a nową Brunką jest kolosalna. Jak nie ta sama świnka! Teraz jest prześliczna I nie ma takiego ogromu luźnej skóry, lepiej się porusza, futerko się jej błyszczy... No po prostu świńska metamorfoza
Mam ją już drugi raz na TDT i powiem Wam, że różnica między starą a nową Brunką jest kolosalna. Jak nie ta sama świnka! Teraz jest prześliczna I nie ma takiego ogromu luźnej skóry, lepiej się porusza, futerko się jej błyszczy... No po prostu świńska metamorfoza
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ciocia Cynthia zadbała o prosiaka.... A co do strachu.... Ona nie była wcześniej sama... Może daj jej Malwinkę na kilka dni ona maluchy lubiła...
Ona Malwinkę kocha, a jeszcze bardziej Malwinka ją. Jednak Malwinka zaczęła odstawiać popcorning, jak tylko zamieszkała z Brunką, a z racji tego że ma oszczędzać nogę do wtorku, to poszła do swojego pudełka.
Jutro spotkam dziewczyny na kolankowaniu.
Jutro spotkam dziewczyny na kolankowaniu.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Co u Bruni, pojkechała?
Nie, jeszcze nie. Dziś jedzie na TDT do Chrumki
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
A kiedy do Odety? Ja nie wiedziałam że nie ma transportu, nie robiłabym kłopotu tylko przywiozła ją w przyszły piątek...
najlepszy szewc bez butów chodzi. moja zła passa w sprawie tego transportu trwa.