Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
wow!! NAwet ja bym nie wpadła na taki plan ucieczki
Ale trafil ci się chomik:D:D:D Pytanie tylko czego on tak szuka poza swoją willa?:)

Pewnie chce zdominowac Ryana i przejac jego klatke bo bardzo mu sie podoba. Ja nie pozwalam mu sie wspinac i skakac z 1szego pietra wiec bardzo chce uciec i poskakac sobie. Nudzi mu sie i potrzebuje wiecej adrenaliny.
Chomik chce zdominować świnkę? No ciekawe ciekawe
I jak mu idzie
? Ryan sobie coś z niego robi?

Już sobie wyobrażam kolejne zdjęcia po "zabezpieczeniu" akwarium... Wszystko pooplatane łańcuchami, wszędzie kłódki i w ogóle 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A chomika i tak nie ma w klatceDropsio pisze:Już sobie wyobrażam kolejne zdjęcia po "zabezpieczeniu" akwarium... Wszystko pooplatane łańcuchami, wszędzie kłódki i w ogóle

I Ania w tle, przygotowująca pętlę (przepraszam, nie mogłam się powstrzymacmartuś pisze:A chomika i tak nie ma w klatceDropsio pisze:Już sobie wyobrażam kolejne zdjęcia po "zabezpieczeniu" akwarium... Wszystko pooplatane łańcuchami, wszędzie kłódki i w ogóle![]()

Anya, zdecydowanie powinnaś dostarczyć mu więcej adrenaliny, skoro tak jej potrzebuje.
Jakieś wspinaczki skalne, coś? 

Teraz dopiero widzę...
Mimo, że nie lubię takich klimatów, to ten film akurat uwielbiam 
No ba!ANYA pisze:No jest boski. Ogladalas Proposal z Sandra Bullock? Najlepszy jego film.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
O matko

Czekam na kolejny odcinek "Prison Break" z Shimmerem w roli głównej

Dropsio pisze:I Ania w tle, przygotowująca pętlę (przepraszam, nie mogłam się powstrzymacmartuś pisze:A chomika i tak nie ma w klatceDropsio pisze:Już sobie wyobrażam kolejne zdjęcia po "zabezpieczeniu" akwarium... Wszystko pooplatane łańcuchami, wszędzie kłódki i w ogóle![]()

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Dzima koniec prison break! Chomis nie uciekl! Chyba ze mnie wkreca ze niby nie ma jak uciec a nast ranka sie zdziwie jak znajde chomisia za kanapa. A w ogole dalam mu norke od pastuszka i potem mysle
gdzie ta norka sie podziala...przeciez dalam mu. Nie dalam? nie, no dalam. Okazalo sie ze chomis wciagnal norke do domku i zakopal w trocinach tak, ze nie bylo jej widac; chomisia tez nie, bo tak sie barykaduje w sypialni ze nigdy nie wiem czy on tam jest.