Przyjaciele Lorda Pontusa
Moderator: silje
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Przyjaciele Lorda Pontusa [*]
Patrzysz na fotki na forum - śliczna świnka,patrzysz na to -jedyna w swoim rodzaju świnka -Loczers! Absolutnie nie do podrobienia ślicznosc nad ślicznosci! Ja jak go zobaczę baranieje... Super, że się wściekł na wyprawę, która się okazała nie niezbędna.Mial rację? Miał! Cały Loczersik!

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Przyjaciele Lorda Pontusa [*] Entropia to facet?!
Loczek jak to Loczek, loczkuje się, najczęściej na boku i z nogą.
Entropia, lekko autystyczna, zwykle siedzi gdzieś w kącie i od czasu do czasu tylko podejmuje dyskusję w sprawie norki-posłanka-kapciocha.
Aż do dzisiaj...
Gdy puściłam państwa na wybieg, razem z nimi zaryzykowałam Lusię staruszkę. Po pierwszym obwąchaniu, w którym Entropia nie brała raczej udziału, ignorując to coś dziwnego, Loczek zaś zbadał kwestię przynależności płciowej Lusi, ale nie uznał jej za interesującą, jedynie zaznaczył barkiem, że może być w jego stadzie, dobrych kilka godzin wybieg odbywał się w formie spokojnego wyleżu. Od czasu do czasu ktoś wstawał, zbliżał się do jakiejś miski i tyle... Lusia robiła tylko wycieczki - a to do kuchni, a to do drugiego pokoju, zawsze bez pudła wracając na swój ręczniczek.
W końcu nabrała śmiałości i postanowiła zbadać warunki mieszkaniowe pozostałych wylegujących. I tu okazało się, że naruszyła terytorium Entropii. W sposób niewybaczalny, straszliwy i zasługujący na karę bez ostrzeżenia. Olbrzymia Entropia powiększyła się nagle (chyba nastroszyła futro?!) i ruszyła na trzęsącą się biedulkę pełnym biegiem, po drodze waląc zębami Loczka po karczychu... Po prostu jak facet, któremu drugi narusza terytorium.
Nie muszę mówić, że wygrała to starcie, babcia Lusia poszła do siebie i odpoczywa, aczkolwiek starcie nie odebrało jej apetytu na papkę

Entropia, lekko autystyczna, zwykle siedzi gdzieś w kącie i od czasu do czasu tylko podejmuje dyskusję w sprawie norki-posłanka-kapciocha.
Aż do dzisiaj...
Gdy puściłam państwa na wybieg, razem z nimi zaryzykowałam Lusię staruszkę. Po pierwszym obwąchaniu, w którym Entropia nie brała raczej udziału, ignorując to coś dziwnego, Loczek zaś zbadał kwestię przynależności płciowej Lusi, ale nie uznał jej za interesującą, jedynie zaznaczył barkiem, że może być w jego stadzie, dobrych kilka godzin wybieg odbywał się w formie spokojnego wyleżu. Od czasu do czasu ktoś wstawał, zbliżał się do jakiejś miski i tyle... Lusia robiła tylko wycieczki - a to do kuchni, a to do drugiego pokoju, zawsze bez pudła wracając na swój ręczniczek.
W końcu nabrała śmiałości i postanowiła zbadać warunki mieszkaniowe pozostałych wylegujących. I tu okazało się, że naruszyła terytorium Entropii. W sposób niewybaczalny, straszliwy i zasługujący na karę bez ostrzeżenia. Olbrzymia Entropia powiększyła się nagle (chyba nastroszyła futro?!) i ruszyła na trzęsącą się biedulkę pełnym biegiem, po drodze waląc zębami Loczka po karczychu... Po prostu jak facet, któremu drugi narusza terytorium.
Nie muszę mówić, że wygrała to starcie, babcia Lusia poszła do siebie i odpoczywa, aczkolwiek starcie nie odebrało jej apetytu na papkę

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
No pięknie. Biedna Lusia
Entropi włączył się terytorializm 

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- sosnowa
- Kontakt:
A to ci heca 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Lusi nic nie było, myślę też, że gdyby była młodsza... i cięższa... to by pokazała Entropii, gdzie świnki zimująjolka pisze:No pięknie. Biedna LusiaEntropi włączył się terytorializm

- sosnowa
- Kontakt:
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Lusia,olej Entropię! Loczek ,a gdzie jest wsparcie dla starszej damy!?
Zawiodłeś mnie! 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Loczek schudł do 850g., zaniepokoiło mnie to bardzo, dr Magdę też, więc zrobiła rtg, pobrała krew, mocz, jutro zobaczymy. Dzisiaj była kroplówka wzmacniająca, sprawdzone zęby, loxicom... Jutro zobaczymy.