Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sanedie
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały
Chlopcy cudni
Dobrze, ze chociaz smaczne, no bo tak to niepotrzebnie by sie fatygowal 

-
ANYA
A moze Dropsiowa sie pomylila i przyszyla tej malutkiej flicowej swincesanedie pisze:Dropsik gdzie masz oczka ?
- sanedie
- Kontakt:
Dropsiowa przyznaj się!ANYA pisze:A moze Dropsiowa sie pomylila i przyszyla tej malutkiej flicowej swincesanedie pisze:Dropsik gdzie masz oczka ?

-
Dropsio
Okej, przyznaję się - Cosiek jest niewinny...
Powiem Wam, że Cosiek jakoś dziwnie podchodzi do tego bat-legowiska... Podrzuca je łebkiem, pomrukuje, a potem udaje że nic nie robił. Czyżby występował incognito w roli świnkowego Bruce Wayne'a, myśli że został zdemaskowany i próbuje odwrócić moją uwagę?
Powiem Wam, że Cosiek jakoś dziwnie podchodzi do tego bat-legowiska... Podrzuca je łebkiem, pomrukuje, a potem udaje że nic nie robił. Czyżby występował incognito w roli świnkowego Bruce Wayne'a, myśli że został zdemaskowany i próbuje odwrócić moją uwagę?
- sanedie
- Kontakt:
Wszystko możliwe
u mnie jak wejdzie jakaś na hamak trójkątny Mania podlatuje cichaczem oczywiście i łebkiem wali w ten hamak aż zleci któraś. 

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ta filcowa paskuda jest cudna! i ta marcheweczka! Ty chcesz ją odchudzić?? ja tam bym ją wręcz zaokrągliła!
kurcze.. czuję się przy Was wszystkich totalnym beztalenciem.. aż niemożliwe.. każda z Was ma jakiś talent a ja NIC
Cosiek przy Dropsie to waga ciężka się robi.. jak Dropsik widzi takie biegnące na siebie Coś to jedyne jak może się bronić to zębiszcza.. raczej nie skoczy i nie powstrzyma bo to Cosiek może skoczyć i znokautować Dropsia
ja wiem, co jeszcze brakuje filcowej "paskudzie" która to ma odzwierciedlać Dropsa!
kurcze.. czuję się przy Was wszystkich totalnym beztalenciem.. aż niemożliwe.. każda z Was ma jakiś talent a ja NIC
Cosiek przy Dropsie to waga ciężka się robi.. jak Dropsik widzi takie biegnące na siebie Coś to jedyne jak może się bronić to zębiszcza.. raczej nie skoczy i nie powstrzyma bo to Cosiek może skoczyć i znokautować Dropsia
ja wiem, co jeszcze brakuje filcowej "paskudzie" która to ma odzwierciedlać Dropsa!
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
ANYA
Dortezka ja dolaczam sie do klubu baztalenci(ow). I analfabetow bo nawet nie wiem jak to napisac 
-
Dropsio
Jajek?dortezka pisze: ja wiem, co jeszcze brakuje filcowej "paskudzie" która to ma odzwierciedlać Dropsa!
Dortezka, ale filcowanie jest mega proste! Poza tym wpisz sobie w grafice "filcowanie na sucho", to zobaczysz, jak wyglądają prace osób, które talent faktycznie mają
No Cosiek rośnie jak szalony... Ciekawe, czy dobije do kilograma?