Wesołe stadko na 16 łapkach i 4 kopytkach

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Pikabu

Re: Dziewczynki: czyli Toffi [*], Linoskoczka i Cichotka

Post autor: Pikabu »

U nas jak nie urok to.... . Wstaję dziś rano, patrzę na psa a ten wygląda jak po bójce. Oko całe dookoła zaczerwienione. Przemyłam mu z rana świetlikiem i potem szybko do weta. Nic sobie nie uszkodził na szczęście ale oczko go boli. Więc śmiga po domu w skaretach, żeby się nie mógł podrapać.

Linoskoczka i Cichotka nadal mają się dobrze, właśnie wyprałam im drybedzik i położyłam nowy mieciutki. Chociaż napełnione od nowa miseczki chyba bardziej je uradowały.

A z życiowych osiągnięć to zablokowałam dziś kiosk :D Serio kolejka na 10 osób za mną była bo paczkę nadawałam :P
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja se myślę: jaki kiosk? :lol: :lol:

A co pies sobie zrobił? Nadział się na coś, czy zadrapał niefortunnie?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Pikabu

A pan pies szanowny robił sobie super zabawę, slalom między krzakami :roll: I twierdził, że matka jest fe, że nie chce za nim slalomu robić. I myślę, że wtedy oko sobie podrażnił i pewno w nocy porządnie tarł. U weta dostał zastrzyk, ktropelki no i dwie opcje do wyboru, albo chodzi w kołnieżu albo w skarpetkach. A więc prezntujemy nową modę :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Nie no skarpety bossskie :szczerbaty: :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Pikabu

Pan pies nadal drepta po domu w skarpetach :P Oczko wygląda raz lepiej raz gorzej, ale już chyba tak nie boli bo zapuszczanie kropli łatwiej idzie.

A ja ćwiczę sobie cykanie zdjęć na dziewczynkach

Obrazek

I zdjęcie aktualnego lokum
Obrazek
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Piękne laseczki i piękna willa :love:
Gusiak

Post autor: Gusiak »

A ja chyba widziałam Was wczoraj na spacerze - Resco wzbudził niemałą sensację w swoim ubraniu (o butach nie wspomnę 8-) ).
Pikabu

A to jak nic my ;) nas można zaczepiać śmiało, akurat w przypadku Resco trudno się pomylić, że zaczepisz nie tą osobę co trzeba. ;) Jego buty ogólnie robią furorę i sieją zdziwienie zdarza mi się chodzić z dwoma psami i zdarza się, że ten drugi pozostaje niezauważony :P Bo ludzie patrzą to na ubranko, to na buty, a potem się orientują, że i pies jakiś nietypowy :P
Gusiak

Post autor: Gusiak »

Następnym razem zaczepię :D Resco wygląda genialnie :102:
Pikabu

Gusiak śmiało, śmiało! :D O ile ktoś nie zaczyna rozmowy od "O, koza" albo "Czemu on taki chudy" to jestem całkiem miła ;) a od dziś będzie miał pewno czerwone buty ;)

A ja wczoraj miałam przestój w szyciu ubranek, i uszyłam to i owo do domu. Dziewczynkom dostał się tunelik. Jest krzywy, brzydko zszysty i przy szyciu miałam ochotę się poddać przez tą całą gąbkę, która jest w środku jako usztywniacz. Ale ten widok z rana wszystko wynagradza

Obrazek

I z serii, gdy Ty nie widzisz reszty świata, to reszta świata nie widzi Ciebie :P
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”