3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Ogoniasta

Re: Stadko axxk bez Plamka :(

Post autor: Ogoniasta »

Klatka mega. Urosły maluszki :)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Co tam u Was słychać? Jak się czuje Sonia? Dalej ma problemy z nóżkami?
Pozdrawiamy Wasze stadko :buzki:
Obrazek
axxk

Post autor: axxk »

witam, życie w okrojonym stadku toczy sie leniwie.
Stadko obecnie składa sie z: Sonki, kosiek: Małej, Niuni, Klusi, Myszki, Minnie, kosiaków: Niuńka i Małego oraz prośków Śniezka i Białka.
Jezeli chodzi o Sonke to raczej jest ok chociaz zawsze jesienia jest pogorszenie zdrówka i juz sie stresuję tym. Oszczedza nóżki jak moze. jest jakas taka leniwa, smutna.

Kosiakowe dziewczynki przedwczoraj miały wybieg ale były nieznosne, wszystko gryzły, sciany, dywan meble wiec wybieg trwał tylko póltorej godziny, w tym czasie nastapiła zmiana wystroju klatki. Klusia wczoraj mnie martwiła siedziala taka biedna, nawet spac do hamaczka nie poszła, miałam wrażenie, ze nie może wskoczyć do niego. czasami żal na nia patrzec, widać, ze to taka staruszka.
Spała sama pod hamaczkiem, ale jedno maleństwo poszło do niej spać i przytulac się. Słodziak mój mały. a rano wszystkie spały z Klusia :)
Zmieniłam dziewcznkom trocinki na pellet. Tłukął sie teraz straszliwie i boję sie zeby łapek sobie nie poraniły skacząc z wysoka na te granulki. Zmieniłam dlatego, ze niunia co jakis czas miala problemy z oczkiem, ropiało jej i jakos tak skojarzylam, ze pojawia się to mniej wiecej wtedy gdy sprzatam im klatkę. Zobaczymy czy bez trocin nie bedzie takich problemów.

Chłopcy kosiowi sa super, uwielbiam ich, oj żal będzie sie z nimi rozstać. Rosna rozrabiaja isą pocieszni. Wczoraj odezwaął sie do nas osoba chętna na adopcję. Zobaczymy coz tego wyjdzie. Jakby wszystko udało sie to chociaż te 2 zostałaby w moim miescie :)
Jeden z kosiaków przez jakis czas mial przymkniete oczko caly czas, ale nic z nim sie nie działo, ani ropki, ani urazu. Przzeszło nagle tak samo jak nagle sie pojawiło
Ann

Post autor: Ann »

axxk pisze:Spała sama pod hamaczkiem, ale jedno maleństwo poszło do niej spać i przytulac się. Słodziak mój mały. a rano wszystkie spały z Klusia
Jakie kochane :love:

Trzymam kciuki za adopcję chłopaków :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Starość niestety wszystkich dogania :pocieszacz: Najważniejsze, że pozostałe dziewczyny nie zostawiają Klusi w potrzebie :ok:
Trzymam kciuki za adopcję chłopców :fingerscrossed:
Sońka ty też się trzymaj dzielnie :buzki:
Obrazek
axxk

Post autor: axxk »

Sońka dziisaj jest wykończona, padla na swoim posłaniu i nie rusza sie, była na spacerku, a raczej zawieziona, pobiegała pol godziny na stadninie, później pojechała na działkę i tam połaziła z póltorej godziny i juz wystarczyło lezy bez sił, łapka w powietrzu, podkulona. Ale psiak szczęśliwy

dzisiaj do podziwiania Sońka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Jaka szczęśliwa na pierwszym zdjęciu :love:
Obrazek
raczek1653

Post autor: raczek1653 »

Pięknie uśmiechnięta psinka :love: Wspaniałe zwierzaczki :buzki: i podrapki dla wszystkich
Awatar użytkownika
jasnoluska
Miejscowość: Radom
Kontakt:

Post autor: jasnoluska »

Piękna psinka :)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
axxk