Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Harvejowa

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/NOWOŚCI

Post autor: Harvejowa »

zastanawiam się, czy mogę jej dzisiaj zmienić domek i dać świnkowy...wtedy będę mogła zabrać piętro i dać małej domek, w którym spokojnie się pomieści z dzieciakami...
Harvejowa

mam zdjęcie chłopaków z tego tygodnia i dzisiejsze Demolki...coś czuje, że mnie tylko upewnicie w przeczuciu:

Mama nic nie robi tylko sprząta i sprząta...
Obrazek

No dobra...czasami da nam coś dobrego :D w 24h nie było śladu po tej pyszności
Obrazek

Teraz moja kolej...jestem Demolka i chyba tak już zostanie bo lubię psocić
Obrazek

Mama mówi, że coś mi chyba rośnie w brzuszku...
Obrazek

Obrazek

Chyba ma rację...dała mi duży domek i teraz robię sobie w nim gniazdko
Obrazek

Ale zabrała mi kołowrotek :( Podobno jakaś ciocia, która zna się na rzeczy jej kazała
Obrazek

A wy co o tym myślicie? rośnie ten brzuszek, czy nie rośnie? :prezent:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

ale ma hawirkę! jak Ci się urodzą laseczki to będziesz miała miejsce :lol: no coś z boku ten brzuszek okragły ale ja ciąże u Kofi zauważyłam dopiero jak jej pazury obcinałam .. więc u mnie to ciężko :) a moze wizyta u weta ??
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Harvejowa

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/Zdjęcia

Nie zabiorę jej do weta...wolę czekać...jest niesamowicie energiczna...a wygląda na to, że w ciągu 3 dni powinna się rozpakować...szkoda stresować kluseczkę :)
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

no to :fingerscrossed: :D
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Wow...jakie Demolka ma salony :) idealne na większa rodzinę :)
Harvejowa

Małe mi się to akwarium wydaje 80x40...ale patrząc na to, że najchętniej zrobiłabym takie na 3 metry ;p to lepiej się nie odzywam ;) Ważne żeby maluchy się zdrowo chowały i znalazły dobre domki...
Natasza...teraz będę tak jak Ty czatować po nocach...bo jest u nas 18 dni a poród w 19-22 dniu ;p
Harvejowa

nie wiecie może, czy maluszki chomicze wydają jakieś dźwięki ? poznam jakoś jak przyjdą na świat ?
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Zakładając ,że chomiki nie wydają dzięków raczej, to maluchy pewnie tymbardziej :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

Ja się dowiedziałam kiedyś, że moja chomiczka w ciąży była, jak wyszła z domku a za nią wyturlały się uczepione cztery łysolki-fasolki malutkie. Mama cierpliwie pozbierała do domku towarzystwo, wróciła na jedzonko, które podałam, pojadła i zostawiła mnie z miną co najmniej głupawą :shock: Potem było wesoło, a wszystkim dzieciaczkom znalazłam nowe domki :102: Sąsiadami zostaliśmy, bo wszystkie trafiły do znajomych w tym samym bloku :laugh:
Miałam wtedy ok.9 lat i uwielbialiśmy z chomikami wychodzić na "przedszkolne" co by pobiegały razem. No i pobiegały.. :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”