☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: COOL QUINTET czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: jolka »

To pech okrutny. Z tym sprzetem. Ja tez mam nowy komp, ale odpukac działa. Tv kurczę - fajny taki, ja pracuje w rtv a się nie znam :lol:
ha ha ale ja na ratach, szkoda, ze kasia Ty tak daleko bo bym Ci jakis kredycik dała 0% oczywista :D
a co do zdjęć to ja zupełnie Was nie rozumiem z tym fotosikiem. Ja mam konto na Google + i tam bezpośrednio zdjęcia już dodaję na nasze forum, bez fotisików :glowawmur: Polecam , bo zdjęcie prosto z tel jest juz w necie :like:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ja też korzystam z google+, tyle, że zdjęcia robię aparatem, więc i tak muszę je wgrać. Ale to dla mnie i tak wygodniejsze niż fotosik :)
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Pani Strzyga pisze:Ja też korzystam z google+, tyle, że zdjęcia robię aparatem, więc i tak muszę je wgrać. Ale to dla mnie i tak wygodniejsze niż fotosik :)
i zdjęcia tu na forum fajniejsze, większe :mrgreen:
a aparat mi się marzy dobry, nie mam, stary jest gorszy od tel, Lipa teraz mam inne wydatki :( szkoda, miałam zrobić zdjęcia do kalenarza ale za mała rozdzielczosc moim tel , nie beda moje słoneczka w konkursie :( :(
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Oh, ja bym chętnie wymieniła mój aparat na lepszy :P Apetyt rośnie w miarę jedzenia :P
katiusha

Post autor: katiusha »

No, masakra...Obrazek
Akurat przed urlopem...Podstawowe prawo Murphy'ego: Wszystkie rzeczy szlag trafia jednocześnie... :evil:
No Szkoda Jolcia :buzki: Zdjęcia z reguły robię jak Pani Strzyga - aparatem, więc i tak do kompa muszę przerzucać na SD :?
Assia_B

Post autor: Assia_B »

A ja jakoś przyzwyczaiłam się do fotosika...

Ja mam aparat w miarę ok, taki na moje możliwości finansowe, niecały rok go mam... Ale co z tego jak ja nie mam talentu do zdjęć... Po drugie mam tak ciemno w mieszkaniu, że świnki i tak mają nie najlepsze zdjęcia... Jak za rok po ślubie będę szukać mieszkania to na to muszę zwrócić uwagę...
Dropsio

Post autor: Dropsio »

A weźcie mi o aparatach nic nie mówcie... Niby dobry ten mój, baardzo go lubię, ale... No, jakoś tak chętnie bym sobie nowy kupiła :szczerbaty:
Guć-boy tak nieokrzesany, jak jakiś barba-rarba-barbarzyńca! :shock: Pani Strzyga, Twój wiking ma chyba konkurencję :szczerbaty:
A laski... Serio, uwielbiam je. Pożycz mi! :love:
No i masz baardzo ładną sowę :D
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Zawsze wszystko się psuje w nieodpowiednim momencie. Dla pocieszenia dodam,że mnie ostatnio samochód stawał
w nieoczekiwanych sytuacjach. W ciągu roku trzy awarie i jedna stłuczka :shock: . Raz to zepsuł się na amen 200 km od domu :(
A Twoje dziewczyny i ich faceta są świetne. :love: Przynajmniej świniole potrafią zawsze poprawić humor!
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Coś źle podłączyliście, że rozwaliło laptopa i telewizor? :think: Masakra dwie ważne rzeczy w domu szlag trafił :ups: Teraz to człowiek jest uzależniony od elektroniki :idontknow:

Twoja ekipa jak zwykle fantastyczna :102: Amolcia lubi spać na wysokościach :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

też polecam konto google+
Dropsio pisze:No i masz baardzo ładną sowę :D
to taki jakby "Stefan" jak u Siule :D
Siula pisze:Dla pocieszenia dodam,że mnie ostatnio samochód stawał w nieoczekiwanych sytuacjach.
Łączę się w bólu.. u nas podobnie.. pojechaliśmy do mojej mamy.. ciotki i wujki przetrzymaliśmy prawie do północy bo przecież odwieziemy.. schodzimy na dół a auto nawet nie zakaszle :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”