Kochane urwisy: Chrupek, Kapsel, Limeryk i Sonet. Mentos[*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
malina8777

Re: Kochane urwisy: Chrupek, Kapsel, Limeryk i Sonet. Mentos

Post autor: malina8777 »

Innego rozwiązania nie widzę bo dostają np soczyste jabłuszko, nie spróbują a i tak kwicza i patrzą ze daj. Moi np za bazylie daliby się pokroić, a u nich leży nietknięta :idontknow:
katiusha

Post autor: katiusha »

Pańskie podniebienia Ci się trafiły :ups:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Jakby trafiły do większego stada to od razu by się nauczyły jeść tu i teraz bo później może już nie być, przy okazji jadły by wszystko jak popadnie ;)
katiusha

Post autor: katiusha »

Tak Jak Anula prawi. Tylko pierwsze dni byłyby nieco kołujące. Ma pomidor, odwraca się na sekundę, nie ma pomidora :lol:
malina8777

Chłopaki juz co nieco podlapali, nauczyłam ich jeść nać selera, truskawki, marchewkę, buraka, nie trza miodu... :lol: wiec jest progress, idziemy do przodu :ok: Powiem Wam że mój TŻ dwoi się i troi żeby wymyślić co mi kupić na urodziny, dziś w akcie desperacji oświadczyl ze wymyślił iż kupi (dla mnie jak coś) klatke C&C tylko oczywiście nie wie co, gdzie i jak. Ja widziałam tylko na jednej stronie ale cena nie zachęca, zwłaszcza jego :lol: ale mniejsza o to bo ja się poważnie zaczynam zastanawiać nad sobą, czy ze mną jest oby na pewno wszystko w porządku. Przecież każdy normalny facet, normalnej dziewczynie kupuje badyla i np. Biżuterię, ale klatkę?! Czy ja nie mam innych potrzeb? :think:
Alex

Post autor: Alex »

:laugh: ja swojej zonie na urodziny kupilem 2 litry lodow tofii i mialem prezent z glowy :laugh: jak na imieniny kuoilem jej badyla jak to mowisz to mi powiedziala ze lepiej by sie ucieszyla z lodow :lol: no to na urodziny dostala :rotfl:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Ale może klatka ma być dla Ciebie a nie dla świń :laugh:
A tak serio to na allegro pojawiły się już takie kratki do wybiegów, ktoś na forum polecał i oglądałam, że taniej wychodziły. Szukam...
Mam :D http://allegro.pl/przeslo-kojec-wybieg- ... 20177.html tam są różne rozmiary z tego co widziałam, do tego można dokupić złączki itd.
malina8777

Anula pisze:Ale może klatka ma być dla Ciebie a nie dla świń :laugh:
Uwielbiam Cię :rotfl: ale przecież to logiczne że ma być dla mnie, w końcu to ma być mój prezent a nie świń. Kij że Chrupek świętuje ze mną bo to on ... Był moim najlepszym prezentem urodzinowym, i w 17 lipca Sonet oraz Limek świętują 1- urodziny. Się będzie działo :szczerbaty: więc skoro ja dostanę klatkę to czego oni mogą zapragnąć ? Alex bo do badyla ma być coś, np. Klatka :laugh: ja też wolę lody...jeszcze Toffi(k) zamiast wiechcia :lol:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Jak zupa będzie za słona to za karę będzie Cię zamykał w klatce :laugh: Może nawet jakiś polarowy mebelek Ci TŻ sprawi :laugh:
Awatar użytkownika
justynuszek
Miejscowość: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: justynuszek »

Toffika nie oddam :nono:
Obrazek Obrazek
zamówienia kalendarzy i gadżetów SPŚM: zamowienia@forum.swinkimorskie.eu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”