Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]

Post autor: martuś »

Gratuluję zdanego egzaminu :shakehands: I oczywiście trzymam kciuki za ten ostatni ;) :fingerscrossed: Oj ja też na studiach zawsze miałam kampanię wrześniową :lol: Czerwiec to nie jest dobry miesiąc na egzaminy :szczerbaty:
Obrazek
AniBanani

Post autor: AniBanani »

GRATULUJE :lol: :buzki:
Lena87

Post autor: Lena87 »

Co tam u Szkatuły? Chcę :photo: :szczerbaty:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze:Inżynieria chemiczna i procesowa :twisted: (polibuda)
ożesz.. też robiłam polibudę a nawet nie wiedziałam że jest chemia procesowa też :D
gdzie te foty :evil:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Nie ma foty, bo nadal nie ma telefonu :idontknow: i podejrzewam, że przez długi czas nie będzie :( Szkatule pojawiło się coś na policzku, w pierwszej chwili wystraszyłam się, że to kleszcz i że "nosi" go od lata! Obejrzałam ją dobrze i to nie może być kleszcz, jest normalnie zarośnięte sierścią, wygląda raczej na jakiś strupek ale strasznie twardy i pomimo kłaków widać, że jest czarnego koloru. Domyślacie się co to może być? Czy posmarować jej to czymś? Pracuję w okropnych godzinach i do weta mogę zawitać dopiero w sobotę :redface: Na dodatek Maniek przeciął sobie poduszeczkę pod prawą przednią łapą i obraża się na cały świat jak mu ją przemywam. Ranka jest malutka, nie utyka na nią, ale jak siedzi podnosi ją do góry, więc kolejny "turysta" do weta :nie_powiem:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
elka_w

Post autor: elka_w »

Jej kochana no to pięknie się podziało jak będę mogła jakoś pomóc pisz kochana (jakiś bazarek lub tp) :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Same wydatki, czy te zwierzaki nie mogą się trochę pohamować z tymi "schorzeniami"? :lol: dostaliby nowe posłania, ale NIE...one wola wycieczkę do weta. Mam nadzieję, że to "coś" Szkatuły będzie niegroźne :fingerscrossed: je normalnie
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
AniBanani

Post autor: AniBanani »

Może się zadrapała. U mojego psa jest podobnie też się takie zgrubienia czarne robią i takie gulki pod tym, to może nie zejść, ale nie jest grożne
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

trzymamy za kciuki by to nie było nic poważnego.. Widać Szkatuła pozazdrościła uwagi którą poświęcasz Mańkowi :twisted:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

Jestem ciekawa co to może być na tym policzku. Mam nadzieję, że to nic poważnego :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”