Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
haha Emi, może masz rację...bystre bestie jak pokażą, że w klatce im źle, to może duża to swojego łóżka zabierze...cieplutko pod kołderkę i jaki metraż
aż się kłócić odechce.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Krwi nie ma. Gwałtów też nie-bynajmniej ze strony Szkatuły, bo ona nawet jak ma ruję to zgrzyta zębami. tylko mopy się parzą jak króliki
Nagram łączenie to zobaczycie. Ich relacje są takie; Szkatuła podchodzi do Zuli i zgrzyta, a ta beczy coraz głośniej i głośniej to Szkatuła głośniej zgrzyta i się na nią rzuca, jeśli zaczyna uciekać to goni, jeśli nie to wyrywa kupkę sierści. Przegania ją z legowisk, z kuwet, z tuneli, potrafi wygonić ją z klatki jeśli miały otwartą. Rozumiem, że pokazuje jej swoją władzę, ale Zula była tak stłamszona, że nie mogła się ruszać swobodnie po klatce, a w nocy to już w ogóle Szkatuła siała postrach
Przestałam je wypuszczać razem na wybieg, żeby trochę zatęskniły...ale chyba nic z tego.
Czekam do soboty, nagram i mi doradzicie (liczę na to!
) bo mam klatkę 100 dla złośnicy, żal żeby w przedzielonej siedziały. 

Nagram łączenie to zobaczycie. Ich relacje są takie; Szkatuła podchodzi do Zuli i zgrzyta, a ta beczy coraz głośniej i głośniej to Szkatuła głośniej zgrzyta i się na nią rzuca, jeśli zaczyna uciekać to goni, jeśli nie to wyrywa kupkę sierści. Przegania ją z legowisk, z kuwet, z tuneli, potrafi wygonić ją z klatki jeśli miały otwartą. Rozumiem, że pokazuje jej swoją władzę, ale Zula była tak stłamszona, że nie mogła się ruszać swobodnie po klatce, a w nocy to już w ogóle Szkatuła siała postrach

Czekam do soboty, nagram i mi doradzicie (liczę na to!

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
To ja czekam na nagranie
ale z tego co piszesz to całkiem podobnie jak u mnie z Tasmanem i Czarnym, tyle, że Czarny owszem piszczy/płacze ale i zazgrzytać potrafi jak Tasiek jest za blisko i go tłamsić próbuje i ogólnie Czarny daje sobie jakoś tam z Tasmanem radę i głodny nie chodzi a i hamak czasem zagarnie dla siebie 

- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Dzima to jest tak samo jak z moimi z tym że po roku futro przestało latać dookoła pokoju chyba im się znudziło teraz skaczą do siebie a nawet po sobie bo Fragola uwielbia z półki zeskakiwać na Nolduche a ta jej sprawia wtedy łomot ale Futro już nie lata więc wszystko przed wami, zauważyłam tylko że gdy ja reaguje jak któraś beczy bo druga ją męczy to wzmaga to u Nich chęć tłamszenia się nawzajem . Czekam na filmik to powiem coś więcej. 

Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
- Lilith88
- Kontakt:
U moich panów z regóły wystarczy, że spojrzę to jest spokój ale czasem nic nie pomaga poza przegonieniem ich. Ale i tak coś jest w tym co pisze Emi, bo z drugiej str nigdy się nie kłócą jak mnie nie ma obok.. To samo jest z Geronimo i Wiewiórkiem, jak jestem w kuchni to się potrafią pogonić ale jak jestem w pokoju to tam u nich cisza tylko słychać jak brykają w zgodzie. Jak jeszcze był Tasman z Geronimo w przedzielonej klatce to nawet oni się tulili przez kratkę jak wróciłam po 3 dniach z wyjazdu.. Więc na pewno coś w tym jest, że te wszystkie kłótnie to na pokaz przed nami.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Idę w sobotę do pracy 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Kontakt:
Ech..Czasami zastanawiam się, jak to jest: Żyjesz aby pracować, czy pracujesz żeby żyć 

- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Dzima witaj w klubie ja nie pamiętam kiedy miałam wolne
mam zaległego urlopu 70 dni do wykorzystania chyba go wybiorę po śmierci 

Za Tęczowym Mostem